Publicitat
Política · 8 d'Abril de 2021. 16:27h.

Alejandro Fernández: “persones de Ciutadans m’han trucat per venir al PP”

El líder del PPC admet que “no em sap greu que el jutge hagi denegat el tercer grau als presos”

Alejandro Fernández: “persones de Ciutadans m’han trucat per venir al PP”

El president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, ha explicat en una entrevista a RAC1 que “unes quantes persones de Ciutadans m’han trucat per venir al PP. Gent que percep que el partit està passant una situació complicada”.

“El que tinc molt clar és que la integració al PP de tot l’espai de centre dreta constitucionalista, també s’ha de fer a Catalunya. I si es fa a través del PP tindrà recorregut i serà la manera que el partit creixi”, ha dit.

També ha assegurat que, malgrat els resultats electorals, no es va plantejar dimitir després del 14-F . “No vaig pensar en marxar. La meva vocació és com la del primer dia. Estic il·lusionat. No vam ser capaços de mobilitzar el nostre electorat”, ha manifestat.

Fernández ha reconegut que “no em sap greu que el jutge hagi denegat el tercer grau als presos. Si el jutge ho ha denegat és perquè la decisió no era correcta”.
 
Finalment ha defensat que “Bou és una persona esperonada, té energia. Com que no és polític professional a vegades les seves declaracions poden semblar excèntriques. És bo que s’incorporin persones no estrictament polítiques a l’activitat política”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Esteban, L'Hospitalet de Llobregat, 12/04/2021 - 18:45

Dons sí que estan desesperats.