Publicitat
Política · 28 de Juny de 2020. 21:20h.

Alejandro Fernández: "Privatitzaria TV3"

"S'ha especialitzat en la propaganda política"

Alejandro Fernández: "Privatitzaria TV3"

Alejandro Fernández (foto: PP)

El president del PP català, Alejandro Fernández, assegura que “privatitzaria TV3” i destinaria els diners de la venda a “finançar serveis públics”. “Tens tot el dret de món a privatitzar una cadena de televisió” perquè “no és un servei públic diguin el que diguin”, explica en una entrevista amb e-notícies.

“Per què vas a tancar-la si la pots privatitzar i que la compri Jaume Roures, si li ve de gust, i que des d'allà faci proselitisme independentista les 24 hores del dia, però no amb els diners de tots”, manifesta el dirigent del PPC.

Fernández considera que “hi va haver un temps que molava” la televisió pública catalana, però “ara mateix TV3 s'ha especialitzat en la propagada política les 24 hores del dia”. “No es pot comparar, ni en el pitjor dels moments, el nivell de manipulació informativa de TVE amb el que passa a TV3”, conclou.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Joan Carles, Barcelona, 28/06/2020 - 17:12

Ningú compra una empresa que té el triple de persones contractades que les necessàries.I amb sous molt per sobre del mercat.I amb una part de la plantilla contractada exclusicament en raó de la seva fidelitat política, i amb contractes amb els proveïdors ruïnosos,etc etc etc

#2 ElCid, Bcn, 28/06/2020 - 13:35

Si , si por favor, privatizala o cierrala.
300 millones menos al año a saquear de los ciudadanos

#1 Marc, Girona, 28/06/2020 - 11:08

Tele Madrid, canal 9, tve .... Després de fer d aquestes tv unes eines de propaganda seva s atreveixen a parlar.
Desgraciadament en molts sectors per a arribar lluny en la politica s ha de tenir molta cara dura .

#1.1 Neferu, Barcelona, 28/06/2020 - 12:30

O sea. a ver si lo he entendido: basándonos en que como el canal 9 de Madrid lo hizo mal, demos justificar que TV3 en Catalunya haga lo mismo. Pues, no, Marc, no está justificado. TV3 emite por y para el procés y los indepen pero, resulta que la pagamos todos, y muy bien por cierto. Así que la privaticen y sin subvenciones del Estado

#1.2 joan carles, Barcelona, 30/06/2020 - 10:34

Cal privatitzar TOTES les televisions i ràdios públiques. TOTES.
Qui vulgui propaganda que la pagui de la seva butxaca !!

Per llei, les administracions públiques (que paguem tots) hauríen de ser neutrals, ergo sense eines de propaganda al seu servei.