Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2019. 18:43h.

Alejandro Fernández troba ridícul deixar treballar per la Hispanitat

El líder del PPC lamenta que "s'utilitzin novament els treballadors públics per part dels polítics independentistes"

Alejandro Fernández troba ridícul deixar treballar per la Hispanitat

El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, ha titllat de "gestos ridículs" la proposta del conseller de Polítiques Digitals i Funció Pública, Jordi Puigneró, de permetre als funcionaris treballar el 12 d'octubre i el 6 de desembre.

Fernández considera que "el separatisme que dóna suport a la investidura de Sánchez anuncia aquestes mesures per dissimular la seva covardia" i ha lamentat que "s'utilitzin novament els treballadors públics per part dels polítics independentistes".

"Aquesta és una altra mostra que el Govern no fa propostes per la convivència, sinó que busca el conflicte permanentment" ha manifestat el dirigent popular. Fernández també ha apuntat que "el separatisme, que pacta i negocia amb Sánchez, obliga els treballadors catalans a decidir si aquests dies van a treballar o no".

La Generalitat ha trobat un "mecanisme legal" que permetrà ja aquest any que els funcionaris de la Generalitat que ho desitgin puguin treballar dos festius estatals:el 12 d'octubre, dia de la Hispanitat, que enguany cau en dissabbte; i el 6 de desembre, Dia de la Constitució. El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha anunciat en una entrevista a Efe que el Govern aprovarà un acord de govern al setembre que habilitarà la fórmula legal perquè el personal de la Generalitat pugui treballar aquests dos dies.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Hilario, Barcelona, 07/08/2019 - 07:43

No quieren cosas de España pero se siguen presentando a elecciones para el parlamento y Senado del.pais que según ellos les oprime.

#3 Telamarinera , Vng, 06/08/2019 - 10:30

América hizo rica a Cat. Hasta entonces, por sus pocos recursos naturales, poco capaz económicamente.
Y los Borbones con sus leyes y los dictadores dando la protección aduanera que industriales pedían , junto con un aislamiento que permitió ser fábrica en las guerras, lo q ha hecho que sus gentes capaces hicieran una Cat próspera.

#2 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 05/08/2019 - 23:46

Que vayan a leer el periodico y a hacer su koiné...como todos los dias.