Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2021. 12:42h.

Alejandro no es rendeix

El president del PPC passa a l'ofensiva per "reagrupar el constitucionalisme"

Alejandro no es rendeix

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha explicat que estudiaran línies d'actuació de confluència de cara a el futur i de reagrupació de "l'espai polític constitucionalista" al voltant del seu partit. Fernández ha dit que "tot i que l'espai polític de l'constitucionalisme europeista i liberal avui apareix feble davant l'electorat, el repte de el Partit Popular de cara a el futur és enfortir-lo".

"En una Catalunya polaritzada i radicalitzada serà molt més difícil generar espais de govern d'estabilitat, creixement econòmic i prosperitat "i ha afegit que" quan l'espai polític de l'PP és majoritari, com passa en les comunitats governades pel Partit Popular, hi ha més estabilitat, més progrés econòmic ".

El líder d'el PPC ha anunciat l'inici d'una ronda de converses amb totes les entitats constitucionalistes de Catalunya per analitzar amb ells, escoltar les seves propostes i queixes "i aquells aspectes en els quals consideren que hem fallat i que hem de millorar per mobilitzar aquest espai polític ".

Finalment, ha afirmat que s'estudiaran línies d'acció de confluència de cara a el futur i de reagrupació d'aquest espai polític. "És al voltant de l'PPC quan aquest espai polític esdevé alternativa, tant a l'esquerra com a el nacionalisme i no desistirem en l'obstinació de poder aglutinar aquest espai", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 TARARÁ, Barcelona, 18/02/2021 - 20:15

És l'únic diputat del Parlament de Catalunya que es fa escoltar, tots els demés zzz zzz

#7 Neferu, Barcelona, 18/02/2021 - 19:14

Yo no soy votante del PP pero, SR. Fernandez , me parece bien que alguien coja las riendas del centro y haga un intento de volver a dar ilusión y esperanza a ese 46% que no ha querido votar el 14F, porque de no ser así el centro desaparecerá, quedando solo los indepen violentos, y creo que ud. reúne aptitudes para hacerlo.

#6 Juan Francisco Sánchez López, Zaragoza, 18/02/2021 - 17:52

Alejandro puede tener mucho futuro como vendedor de coches usados.

#5 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 18/02/2021 - 15:14

tiene que ser el PP?

#4 Patumeiro, Sant Patumet, 18/02/2021 - 14:15

Ojala tuvieras suerte. Pero viendo como esta el panorama de radicalizado y polarizado, mal lo veo q se puedan encontrar atisbos de moderacion.