Publicitat
Política · 7 de Juliol de 2010. 13:08h.

Alejandro Sanz i Jorge Lorenzo es barallen per Catalunya

El cantant l'acusa de "covard" per no posar-se la 'Roja' a Montmeló i el pilot al·lega que va ser per "respecte"

Alejandro Sanz i Jorge Lorenzo es barallen per Catalunya

Alejandro Sanz i Lorenzo Sanz

El cantant Alejandro Sanz i el pilot mallorquí Jorge Lorenzo s'han enfrontat a través de Twitter, després que el motorista rebutgés posar-se la samarreta de la selecció espanyola després de vèncer al circuit de Montmeló. Sanz ha arribat a anomenar "covard" a Lorenzo, paraules que han provocat la rèplica del pilot.

Diversos seguidors de Lorenzo li van proposar que si guanyava al circuit de Catalunya es posés 'la Roja', però el pilot va al·legar que "a Catalunya és complicat sortir amb la samarreta de la selecció espanyola. No vull problemes".

Alejandro Sanz li ha retret aquestes paraules argumentant que "Xavi i Piqué, per exemple, se la posen. No ho sé. Tu veuràs". "El pitjor és que creu que quedarà bé amb els catalans i no serà així ... Jo respecto a tots els catalans, els que se senten espanyols i els que no ... Però la covardia. Això és una qüestió d'actitud", va comentar Sanz.

Aquestes paraules del cantant han provocat la rèplica de Lorenzo, que a través d'Twetter li ha escrit: "Hola Alejandro, he vist que has criticat el que vaig comentar sobre la samarreta de la selecció. M'agradaria comentar, a tu i a tots els que heu criticat les meves paraules, que em sento mallorquí i espanyol com el que més, he portat la bandera d'Espanya en els meus 2 títols de 250cc i el darrer cop el maig passat a Jerez".

"Visc a Espanya i sobretot m'encanta la selecció. Així com jo l'altre dia per respecte a molta gent vaig dir que no ho celebraria amb la samarreta de la Roja, crec que tu tampoc te la posaries si cantessis al Palau Sant Jordi. M'agradaria que ho comprenguessis", ha remarcat el pilot.

El cantant, a la mateixa xarxa social, li ha contestat que "jo et convido a que vinguis al meu concert i sortim amb la samarreta junts. Ja veuràs com no passa res. La gent està per sobre d'aquests prejudicis ... Molts catalans estan amb la selecció per sobre de les seves creences polítiques ... totes respectables".

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#64 Listuni, krd10, 09/07/2010 - 14:10

Moltes gràcies Jorge!!!!
S´estan utilitzant els símbols per interès de confrontació.
Tu et pots sentir molt espanyol i no haver d´anar tot el dia amb la roja. Jo em sento molt català i no vaig tot el dia amb la barretina.
RESPECTE MUTU.

#63 ccc, bcn, 08/07/2010 - 17:10

Com diu algú en Lorenzo coneix be Catalunya, viu a Alella, i pensa q pot tenir problemes. Qui són els intolerants, en Sanz o els q fan por al Lorenzo? A que ha de tenir por? Als afeccionats del Real Madrid no però als independentistes si

#62 ccc, bcn, 08/07/2010 - 17:08

heu llegit? en Lorenzo diu q no surt amb la samarreta pq no vol tenir problemes, no parla de respecte si no de por. En Sanz diu respectar als independentistes però no la covardia, la de Lorenzo en amagar els seus sentiments per evitar problemes

#61 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 08/07/2010 - 11:36

Això del Palau Sant jordi no s\'ho creu ni ell. No té colllons!!!

#60 MIami, BCN, 08/07/2010 - 10:49

Aquest Alejandro es collonut, viu a MIami per no pagar impostos a la seva estimada españa i a sobre donant pel cul, quin geta¡¡¡