Publicitat

El líder ultradretà recorre tota l'àrea metropolitana amb l'objectiu d'entrar al Parlament

Alerta amb Anglada

El color de la propaganda d\'Anglada té una certa semblança amb el de Convergència

El líder de la Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, està recorrent l'àrea metropolitana de Barcelona amb l'objectiu d'aconseguir representació al Parlament a les properes eleccions previstes per al 2010. Anglada fa mesos que fa precampanya i ha visitat ja les localitats de Molins de Rei, Martorell, Terrassa, Viladecans, Gavà, Castelldefels i Cornellà a més del barri.

D'altra banda, la formació ha creat gestores al Vallès Occidental, Vallès Oriental, Barcelonès, Baix Llobregat i Garraf, una zona amb molta densitat demogràfica que pot resultar clau en el cas d'accedir a la cambra catalana.  Cal recordar, en aquest sentit, que el partit ja té representació municipal a Vic (4 regidors), Manlleu (2), Roda de Ter (1), Manresa (1),  El Vendrell (4), Olot (1), Cervera (2), Tàrrega (1), Sant Martí de Riucorb (1) i Tarrés (1).

A més, la Plataforma per Catalunya està aconseguint arrabassar militants a d'altres partits, i fins i tot a algun sindicat. Així, han passat a l'organització d'Anglada Maite Ruich, de CDC de Terrassa; Agustí Coll, del PP de Barberà del Vallès; Paqui Esquibel, ex membre de l'executiva de la UGT de Vilanova i la Geltrú; Pere Parareda, d'ERC del Garraf, o Jaume Torres, ex regidor del PP de Sant Feliu de Llobregat.

En els fulletons propaganda que Plataforma per Catalunya està repartint -que recorden els colors de CiU- figuren deu punts: tots menys un -sobre la crisi econòmica-, són crítics amb la immigració. Però en plena crisi, aquest missatge pot calar en determinats sectors socials.

Per exemple, la Plataforma defensa "Stop al Pacte Nacional per la Immigració" i acusa als partits parlamentaris -inclòs Ciutadans- de repartir "4.000 milions d'euros entre els immigrants". També la "supressió de l'actual dret dels immigrants il·legals (sic) a empadronar-se a cap ajuntament" i "no el vot dels immigrants" a més d'assegurar que "el 80% dels delictes els cometen els immigrants".

També l'oposició a noves mesquites ("ninguna subvenció amb diner públic" o a la "cessió de terreny" amb l'excusa de "no acceptarem ninguna cultura que fomenti la discriminació de la dona". A més, llença missatges cap al sector botiguer: "lluitarem contra la competència deslleial d'horaris" o sobre el sistema sanitari públic: "els sense papers només rebran assistència sanitària fins a la seva expulsió, però mai una targeta d'accés universal i gratuït.

A més, Anglada té connexions internacionals: aquest cap de setmana participa en una cimera de partits ultradretans a França juntament amb dirigents de la Unió Democràtica de Centre de Suissa, la Lliga del Nord d’Itàlia; el FPÖ d’Àustria, el Vlaams Belang de Bèlgica i el Bloc Identitari Francès. El líder de la Plataforma x Catalunya és un dels oradors convidats.

Publicitat
Publicitat

74 Comentaris

Publicitat
#74 guineu, barcelona, 08/03/2010 - 14:03

ANDEVANT AGLADA CATALUNYA SERA TEVA , MES BEN DIT NOSTRA.
N o se per que tenen tanta por el partits totalitaris de l¨esquerra

#73 manel, Barcelona, 07/11/2009 - 15:17

Aitor, tens un nom tan català que no sé si riure o riure del teu comentari. Per altra banda, creus que el Montilla, per exemple, era un inadaptat fins que es va posar a parlar català? Ah, en català s'escriu immigrant, no amb "nm", típic de l'espanyol

#72 jordi r.r.v., MATARO, 17/10/2009 - 11:59

Els catalans al paro i els inmigrants descotrolats a viure. Per aixó Anglada arrasará.

#71 toni r.r.n., BARCELONA, 16/10/2009 - 22:40

Va a ser biisagra en el próximo Parlament. Que risa ver a los de ERC,PSC etc. lamerle las nalgas...!

#70 Wasaman, Lleida, 16/10/2009 - 18:59

La majoria cometeu un error. Confoneu el que desitjeu amb la realitat. Un aragones a Lleida no es cap immigrant, igual que no ho es un de tarrega a Barcelona. Som del mateix pais, estat, nacio,...Com han de ser immigrants espanyols a Espanya???