Publicitat
Política · 17 de Febrer de 2011. 09:58h.

Àlex Fenoll es desmarca de Laporta

El candidat a secretari general de SI promet "mesures contra totes les mentides que es diuen de mi"

Àlex Fenoll es desmarca de Laporta

Àlex Fenoll

El candidat a secretari general de SI, Àlex Fenoll, admet en una carta a la militància que "molts de vosaltres comenceu a estar més que cansats de tant d’enrenou. Sé que per aquest motiu alguns companys han llençat la tovallola i han abandonat el projecte. Confesso que jo mateix també he estat a punt de fer-ho més d’una vegada".

"Evidentment, tot el que s’està dient de mi és mentida. Us prometo que emprendré les mesures necessàries un cop acabat el Congrés Nacional", garanteix. També vol deixar clar que "la meva no és cap candidatura conjunta. Ni de llarg. Això no representa cap disputa interna. Ni de bon tros. Això no té res a veure amb Joan Laporta".

"És clar que vaig treballar per la candidatura de Joan Laporta a la Presidència de la Generalitat. Igual que tots els adherits de SI. També és cert que vaig formar part de l’equip fundador de Democràcia Catalana el passat estiu. Algunes d’aquelles persones ja fa temps que han abandonat el projecte, cansades de tantes tonteries", lamenta.

"Ja sabeu que Joan Laporta no dóna suport a les meves propostes. Hi té tot el dret. Ho respecto totalment. Però compto amb tots vosaltres. Compto amb tots els adherits", remarca.

Fenoll afirma que "no vull que ningú de nosaltres visqui de la política" i explica que es presenta a càrrec perquè "la tasca dels quatre diputats al Parlament ja és prou complicades com per assumir també la feina de la gestió de SI". També referma que "una auditoria ens dirà, exactament, quants diners tenim".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Marta R, BCN, 18/02/2011 - 15:37

He llegit tots els comentaris al Facebook,la carta i les persones que donen suport en Fenoll i crec que és l'unica persona amb integritat, de tota aquesta olla de grills.
Si no guanyà un perfil així, aquesta formació durarà ben poc, corcada per els egos i envejes.No els tornaré a votar més.

#29 ramon, barcelona-c, 18/02/2011 - 12:29

Quina poca intel.ligencia sembla tenir el país . Construir un país es fruit de l'intel.ligencia i la perseverancia i de tenir algun lider de respectarlo i donar-li suport. Jo no veig res de tot aixó.

#28 Núria, BCN (CAT), 17/02/2011 - 19:44

Sona molt tot això és la mateixa dinamica uqe amb RCat ... Està clar que hi ha alguns que tenen molt poc d'Independentistes doncs anteposen sempre les seves persones a tot un grup. Això és comprensible? Un ha de posar en un Ay a tot un grup? 3 Avien de posar en un Ay a RCat? No, oi?

#27 Arnau, Barcelona, 17/02/2011 - 18:11

Quin espectacle més trist, sort que la CUP no va voler formar part de SI perque ja es veia a venir el que està passant ara. Quanta gent de bona fe ha estat enganyada. Molt patètic.

#26 Pep, Alt Empordà, 17/02/2011 - 17:14

Julià , SC és un partit de resentits i personatges que en 8 mesos han passat per dos o tres partits diferents i per tant gent amb molt poca fidelitat política. SC en dos anys serà un ball de bastons i petarà avans del que us penseu tots els que ara n.estan tan enamorats.