Publicitat
Política · 7 d'Abril de 2016. 12:39h.

Alex Miró liderarà Unió a Barcelona

El nou president de la intercomarcal vol ser “una alternativa” a Ada Colau

Alex Miró liderarà Unió a Barcelona

Alex Miró

L’assemblea de la intercomarcal de Barcelona Ciutat d’Unió ha elegit Alex Miró com a nou president amb un 54’9% dels vots davant de la candidatura d’Oriol Lázaro que ha obtingut el 39’1%. Miró ha presentat la seva candidatura amb “l’objectiu fonamental de fer un partit més obert i participatiu per a la militància i per a la ciutadania”. En la seva intervenció, ha remarcat el seu suport a la regidora de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens.
 
El nou president de la Intercomarcal de Barcelona Ciutat d’Unió s’ha dirigit a l’assemblea i els ha demanat “la màxima implicació i il·lusió en l’objectiu compartit de generar una alternativa al govern actual de la ciutat de Barcelona amb Ada Colau al capdavant”. D’altra banda, Alex Miró ha estès la mà a la candidatura d’Oriol Lázaro de cara al futur.
 
Álex Miró ha estat fins ara president del districte de l’Eixample d’Unió i president de la comissió sectorial d’Esports. Integren també la seva candidatura Elvira País, Fernando Brea, Gerard Galí, Isabel Pallejà, Ivan González, Joan Contijoch, David Ciudad, Josep Maria Bardés, Mireia del Pozo, Salvador Ferran, Santiago Ballester, Trini Esteve i Xavier Nolis
 
Aquesta elecció forma part del procés precongressual que Unió porta a terme per tot el territori i que culminarà en un congrés de renovació de la direcció nacional i d’aprovació de l’estratègia política a l’octubre després d’un congrés de reforma organitzativa interna previst per a l’11 de juny.

En l’assemblea, la Intercomarcal ha aprovat -amb una única abstenció- l’informe de gestió de la gestora que havia dirigit el partit des del juny passat i que encapçalava Sònia Recasens.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Emili , Girona, 08/04/2016 - 13:00

Home, almenys se'ls ha de reconèixer als que s'han quedat a Unió que ho fan altruistament, perquè xupar de la mamella altre cop ho tenen dificil.

El futur dirà que se'n farà d'aquest històric partit, destrossat per un vividor de merda que ves a saber quines malifetes està fent. Ja es sabrà ja.

#2 Jordi B., L'H, 07/04/2016 - 17:33

Cal informar tant d'una formació sense representació paralamentaria?
Reclamo el mateix espai pel Partit Animalista

#2.1 Alexandre, Bcn, 07/04/2016 - 18:42

Que jo sàpiga el Partit Animalista no té cap regidor a l'Ajuntament de Barcelona i Unió sí.

#2.2 Marc Gutilol, Vic, 08/04/2016 - 08:57

Alexandre! En Jordi B. en part té raó! Vistos els aconteixements Unió el deixarà de tenir aviat: o bé Recasens passarà a la nova CDC (no vagi a ser que perdi la cadira) o bé Unió no es podrà presentar ni a les municipals. Q tal x sudàfrica? ;-)

#1 Carlos Gomez, Bcn, 07/04/2016 - 13:30

"Alex Miró liderará Unió en Barcelona....quiere ser una alternativa a Ada Colau"

Veure a aquesta pietosa gent, fidels de sacristies i puticlubs, reclamantse revolucionaris trencadors nomes pot pasar aqui a terra santa.
Tot aixo ens esta costant un ull de la cara pero val la pena patir.ho.