Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2018. 18:49h.

Alex Salmond: “el vostre somni de llibertat arribarà”

El polític escocès afirma que el procés "ha despertat l'admiració del món"

Alex Salmond: “el vostre somni de llibertat arribarà”

L’exprimer ministre escocès, Alex Salmond, ha assistit al Congrés del PDECAT, on ha afirmat que “les urnes són la màxima autoritat democràtica. No li correspon a la policia dir qui pot votar i qui no. Li corresponen a la gent. La vostra valentia seguint la via pacífica ha despertat l'admiració del món”.

"El principi de l'autodeterminació rau en què el futur de la nació ha de ser escollit per la seva gent. El futur de Catalunya l'ha de decidir la seva gent. Només vosaltres teniu la possessió del vostre futur”, ha dit.

"La vostra lluita, la nostra lluita, ha de proveir les solucions del món modern. El vostre partit pot proveir a Catalunya d'un projecte basat en el progrés, inclusivitat, esperança i justícia. El vostre somni de llibertat com el meu, arribarà”, ha afegit.

"Tinc l'esperança que la Clara Ponsatí i els exiliats polítics puguin tornar a Catalunya per ajudar a construir el futur. Així com espero el dia en què tots els presos polítics puguin tornar a fer vida pública a Catalunya”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Van i Li, Barnia, 23/07/2018 - 09:16

Sr Salmón, frente a la libertad del Zorro siempre habrá Gallinas por millones.

#9 JC, Barcelona, 23/07/2018 - 02:39

Cuando oigo o leo que los catalanes no somos libres no puedo más que descojonarme de risa. No es para menos.

#8 Chris, Lleida, 23/07/2018 - 00:22

Salmond: "No veáis lo bien que paga esta gente del diplocat para deciros cuatro tonterías que me han escrito, y que me importan bien poco."

#7 Tabarnés puro, Barcino, 22/07/2018 - 21:49

Efectivamente:
Freedom for Tabarnia!!!
+~
~+
Marxem, tenim pressa!

#6 Alejandro, Barcelona, 22/07/2018 - 21:06

Y tanto que somos la admiración del mundo. Por eso todos los Estados lo apoyan incondicionalmente. Están admirados de lo golpistas y lo poco de fiar que somos, de la maña que tenemos para robar al pueblo y sin que nadie devuelva ni vaya a la cárcel, del arte demostrado para aborregar al pueblo a base de mentiras.Sí, están atónitos.