Publicitat
Política · 24 de Març de 2020. 11:16h.

Alex Salmond, innocent de tot

Exculpat de 12 casos d'agressió sexual i un intent de violació

Alex Salmond, innocent de tot

L'exprimer ministre d'Escòcia, Alex Salmond, ha estat absolt de cometre diversos delictes sexuals contra nou dones. Salmond va ser declarat innocent pel jurat al Tribunal Superior de Edimburg de 13 càrrecs que inclouen intent de violació i agressió sexual entre 2008 i 2014, quan va estar a el front de el Partit Nacionalista Escocès (SNP) i de el Govern escocès.

Després de sis hores de deliberacions, un jurat popular integrat per 15 persones va acordar declarar a l'expolític independentista "no culpable" de 12 dels càrrecs d'agressió sexual, mentre va dictaminar que un altre no havia pogut ser provat.

Salmond ha comentat En declaracions a l'exterior del Tribunal que "com molts de vosaltres sabreu, hi havia certes proves que m'hagués agradat que haguessin estat presentades i revisades en aquest judici, però per diverses raons no hem pogut fer-ho". "En algun moment aquella informació, aquells fets i aquestes proves veuran la llum, tan aviat com s’acabi el malson del coronavirus", ha afegit.

Salmond durant el judici es va declarar innocent de totes les acusacions. "Tot això són elucubracions deliberades amb fins polítics o simples exageracions", va declarar el polític a la sala d'audiències, on a més va negar haver forçat a ningú a tenir relacions sexuals amb ell en la seva vida.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat