Publicitat
Política · 13 de Maig de 2011. 11:42h.

Alfred Bosch critica que s'aturi la campanya per les víctimes de Llorca

El portaveu de Barcelona Decideix lamenta que "a l'hora del condol ens tornem espanyols de cop"

Alfred Bosch critica que s'aturi la campanya per les víctimes de Llorca

Funerals per les víctimes del terratrèmol de Llorca

La desició dels partits polítics catalans d'aturar la campanya electoral en solidaritat amb les víctimes del terratrèmol de Llorca ha aixecat crítiques. Una d'aquestes és la del periodista i portaveu de Barcelona Decideix, Alfred Bosch.

En un article a l'Avui, assenyala que "no acabo d'entendre és quin favor us fa que els partits catalans marquin un respir en la seva campanya". "No sé, Llorca estimada, fins a quin punt aquestes mesures catalanes us consolen per la tragèdia del terratrèmol".

"És cert que bona part dels catalans tenim alguna cosa de murcians. Però, amb tot, em pregunto quina reacció s'hauria produït si la catàstrofe s'esdevenia, posem per cas, a Mònaco, a la mateixa distància i amb qui ens uneix la mateixa mar i un passat compartit", afegeix.

"Els partits haurien aturat per una tremolor a Mònaco les seves activitats preferents? I, a risc de semblar poc elegant, pregunto; quina hauria estat aleshores la reacció dels nacionalistes, en concret? No resulta sospitós que quan ens ensumem problemes d'imatge ja no ens considerem país a part? I que a l'hora del condol ens tornem espanyols de cop?".

"Estic segur que vosaltres, amics de Llorca, apreciaríeu que els catalans fóssim nacionalment coherents tant en la sort com en la desgràcia, perquè si no tot plegat faria l'aspecte de comèdia políticament correcta", conclou.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#38 Anais, Sabadell, 16/05/2011 - 16:10

Li podriem dir al Sr Bosch que deixés això que fa i tornés a fer llibres, pero NO!! sisplau

#37 Aniol, Sant Cugat del Vallès, 16/05/2011 - 14:19

Estic d'acord amb en Bosch, si aturem la campanya electoral Catalana per les desgràcies de Llorca, també l'hauriem d'aturar pel que passa a Japó o a l'Àfrica, Som o no som ciutadans del món? No sigueu tan provincians castellans

#36 Martín Martínez Mart, Barcelona, 15/05/2011 - 19:08

Si la nostalgia és negar el present, el que fa aquest senyor és negar el passat.
Llàstima senyor Bosch, el 20 % és molt.

#36.1 Ramon, Barcelona, 15/05/2011 - 19:49

Els papes eren de la broma, eh?

#35 Martín Martínez Martínez, Barcelona, 15/05/2011 - 19:04

Els raonaments d'aquest senyor no m'agraden. No els els entén. Comparar Lorca amb Mònaco!... Si els nostàlgics neguen els present, el que fa aquest senyor és negar el passat.

#34 Jal , Barcelona, 15/05/2011 - 14:23

Haztelo mirar Bosch, no se si en Mónaco hay una Belén Esteban, lo que si es socialmente innegable que en Cataluña tiene muchos/as admiradores, y no la de Mónaco precisamente.