Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2015. 20:31h.

Alfred Bosch, el 'rumbero'

L’alcaldable d’ERC per Barcelona inicia una campanya amb cançons de Peret per captar voluntaris

Alfred Bosch, el 'rumbero'

Una imatge d'Alfred Bosch en el vídeo de la campanya

L’alcaldable d’ERC per Barcelona, Alfred Bosch, ha iniciat una campanya per les xarxes socials, amb un vídeo en el què hi ha apareixen imatges d'entrevistes i actes seus, combinat amb fragments de Peret amb música i transcripcions de la cançó “Barcelona té molt poder”.

Amb la campanya anomenada “Voluntaris per Bosch” es vol captar ciutadans que vulguin col·laborar amb accions prèvies a les eleccions municipals del 24 de maig.

Esquerra està fent aquesta campanya des del gener convidant als ciutadans, siguin militants de la formació o no, a ser voluntaris durant la precampanya i la campanya electoral de cara als comicis del mes de maig.

El cap de setmana passat els republicans es van posar en marxar repartint tríptics en alguns districtes com l'Eixample, Sants, Sarrià, Gracia, Horta-Guinardó o Sant Martí.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Carlos Gomez, Bcn, 03/02/2015 - 13:41

Pero si hasta Justio Molinero se hizo independentista por obra y gracia de los euros saqueados por CiU,que no va a conseguir un patriota de pedra picada com ell.

Seguro que cuando lo vean marcarse unas rumbitas por el Carrer de la Cera con esa gracia que
tiene,la charnegada cae rendida a la cubana.

#12 Jeipi, Terrassa, 03/02/2015 - 13:20

Podrien adoptar "El mig amic" com a himne de campanya:

"Enredant per allà,
enredant per aquí..."

#11 Raquel Martín Serrano, Viladecans, 03/02/2015 - 10:21

estelada que se anude al cuello. Y la verdad para hacerse voluntario que sea por una buena causa, tanto si la entidad es laica o religiosa pero no por ningún político. Vamos ese de ayudar para que tu me ayudes en un futuro, pues como que no. Servir-se del país que tant estimo es un cuento y un timo

#10 Raquel Martin Serrano, Viladecans, 03/02/2015 - 10:19

Cantara Sarandonga solo comerán los pegacarteles que me ayuden a ganar. Y otra Sarandonga ahora no os puedo prometer que en el Ajuntament os voy a meter. Bueno ni ahora ni en un futuro, porque Podemos y la cacareada catarsis y renovación política hará que notin l'alè al clatell por mucha bufanda

#9 Mariona, Barcelona, 03/02/2015 - 10:16

El ridícul mes gran que li he vist fer a un polític mai ! potser vostè no recorda que encara representa a ERC a Madrid? Una mica d'estètica si us plau que ser alcaldable mereix una mica de seriositat i rigor.

#9.1 Imatge, Girona, 03/02/2015 - 13:45

Francament Peret era mes "guapu" i de figura rumbera aquestm res de res, ni per anunciar funeràries no serveix el crack de tot a cent. A Madrid millor que no hi vagi per que ens deixa en ridícul cada cop que obra la boca..