Publicitat
Política · 10 de Març de 2018. 17:51h.

Alfred Bosch repetirà com a candidat d'ERC a Barcelona

L'alcaldable es presenta com "l'alcalde de les solucions"

Alfred Bosch repetirà com a candidat d'ERC a Barcelona

Alfred Bosch

Alfred Bosch ha estat reelegit aquest dissabte com a únic candidat a l'alcaldia de Barcelona amb el 87% dels vots de la militància d'ERC. Bosch, que repetirà com alcaldable a la capital catalana, ha posat en valor la feina feta pels republicans des de l'oposició durant el seu discurs de proclamació. "Des de l'oposició hem aconseguit tancar la Model, portar el metro a la Zona Franca, la T16 o impulsar els funerals a 1800 euros. Imagineu què podríem fer des del govern" ha manifestat.

L'alcaldable republicà s'ha presentat com "l'alcalde de les solucions" després del "desengany" d'Ada Colau. "Vam saludar la victòria de Barcelona en Comú, però amb el temps hem sabut assumir el desengany" ha explicat Bosch.

El candidat ha afirmat que "tenim un projecte per Barcelona, un projecte per tots. Podem tenir la millor ciutat pels veïns" i ha assegurat que aportaran solucions als problemes de la ciutat. "Som els que aportem solucions, els que no generem nous problemes. Treballarem per portar a Barcelona a l'èxit més gran, que és que els seus ciutadans i ciutadanes visquin bé, amb dignitat i se sentin orgullosos d'una ciutat que no els expulsa".

Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#4 Sergi , Barcelona, 11/03/2018 - 21:57

Lo que nos faltaba, despues de 4 años de Colau y su tropa, 4 años de ERC. Pobre Barcelona !!!

#2 M. Pilar, Barcelona, 11/03/2018 - 09:24

Socors!!! Mare meva, l'inexpressiu!!