Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2012. 17:12h.

"Algun dia no tindrem més remei que votar diferent del PSOE a Madrid”

L'exconsellera Tura recorda Chacón i Rubalcaba que "Espanya no és una cosa homogènia"

"Algun dia no tindrem més remei que votar diferent del PSOE a Madrid”

Montserrat Tura, en una foto d'arxiu

L'exconsellera de Justícia del PSC, Monterrat Tura, ha assenyalat que "crec que algun dia no tindrem més remei que votar diferent del PSOE a Madrid, si la línia és permanentment aproximar-se massa a les posicions que entenc que són més de centredreta que no centreesquerra".

La diputada socialista ha indicat a RAC1 que hi ha hagut "poc debat ideològic" entre Carme Chacón i Alfredo Pérez Rubalcaba, i els ha recordat que "Espanya no és una cosa homogènia i l'han volguda tractar com una cosa homogènia. Aquí crec que és on s'ha produït el dèficit que jo sento".

En aquest sentit, l'exalcaldessa de Mollet ha remarcat que "a mi m'agradaria que hi hagués un aprofundiment de les llibertats col·lectives pel que fa a Catalunya". "Més poder polític i econòmic per a Catalunya han de ser també la nostra via”, ha indicat.

Per a Tura, "el PSC participa en els òrgans federals, però té una vida pròpia. És l'únic partit sobirà, a més del PSOE. Aquesta sobirania l’ha d’exercir en defensar programes de caràcter social i aprofundir d’aquesta llibertat col·lectiva".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 El maqui, BCN, 07/02/2012 - 12:22

Pero que incultura Dios, como va a ser soberano el PSC???
Así nos luce el pelo a los catalanes, y luego decimos que nos somos españoles, si tenemos los mismos políticos incultos.

#14 Blas, Barcelona, 07/02/2012 - 11:56

El psc no existiu... i tu menys... per sort !!

#12 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 07/02/2012 - 00:24

El día en que el PSC no vote como el PSOE en Madrid y el PSOE no vote como el PSC en Barcelona, estarán los dos de capa caída. Los que siguen llamándose socialistas en el siglo 21 han quedado anclados en el pasado. Por eso se refugian en el nacionalismo o en el simple disfrute del poder.

#11 Pimpollo, Vic, 06/02/2012 - 23:52

Ojalá! Y que sea en cada votación....

#10 tomatiti, barcelona, 06/02/2012 - 22:33

quin atac de riure m'acaba de donar !!!
em sembla que m'ha provocat una hèrnia al diafragma,,,