Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2010. 18:06h.

"Alguns tenen nostàlgia del terrorisme"

Albert Rivera considera Laporta "corresponsable" de les suposades amenaces de Novoa

"Alguns tenen nostàlgia del terrorisme"

Albert Rivera, en una imatge d'arxiu

El president de Ciutadans, Albert Rivera, en declaracions a Periodista Digital, ha denunciat "el silenci i empar que actuacions" com les de Rubèn Novoa "té dins de Solidaritat Catalana".

"Si Laporta no pren mesures és corresponsable. No es pot acceptar que en democràcia es deixi anar a les llistes a gent que dóna suport a la violència, exigeixo que demanin disculpes públiques si no ho fan acudirem a la justícia", ha lamentat.

"La llei de partits diu clarament que no es pot fer apologia de la violència i del terrorisme", ha recordat. "El problema és quan s'acaben els arguments, la paraula i aquests partits no convencen a la majoria amb aquesta independència unilateral que demanen", ha recordat.

"Cal no oblidar els orígens de certs moviments. Aquest senyor apel·la a Terra Lliure, un grup terrorista que ha segrestat i matat gent. Molts partits polítics es van asseure al costat d'aquest grup terrorista a fer política i sembla que alguns tenen nostàlgia d'ells" , ha criticat.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#40 amoscaciques, girona, 07/09/2010 - 00:25

Un becari tontet fa amistat amb un copianicks...q guai!!! ara ja podreu dir al món q teniu algun amic. Fins i tot us podeu fer noviets, així us toqueu una miqueta...q fa tocava una mica de carinyo a les vostres vides.
VISCA ESPANYA!!!

#39 amoscaciques, BCN, 06/09/2010 - 23:38

Completamente de acuerdo com becari, este nick atufa a facha.

#38 amoscaciques, girona, 06/09/2010 - 19:52

Becari(Cat): si sents tuf i te vénen basques està clar q t convé una dutxa,noiet. Ja saps el q és el sabó? Per cert, el teu nick si q és ben aconseguit...becari...guau!!

#37 becari, Cat., 06/09/2010 - 16:46

Totalment d'acord amb l'amoscaciques de girona: s'ha de ser molt curtet per posar-se com a nick, amoscaciques, és vulgar i destil.la un tuf a fatxa i espanyolista que fa venir basques

#36 peept, una, 06/09/2010 - 12:58

en efecte, el nazioanlistes espanyols que han fet servir ETA com a pretext per criticar el ancionalisme basc tenen nostàlgia del terrorisme. Per cert, Alberto, quin exercici nacionalista l'exhibició de la samarreta espanyols, petit hipòcrita