Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2009. 21:52h.

Alícia Sánchez-Camacho: "Aquí no hi cabem tots"

"Els papers per a tothom no serveixen"

Alícia Sánchez-Camacho: "Aquí no hi cabem tots"

Alícia Sánchez Camacho, amb Rajoy

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, ha contestat amb l'expressió "aquí no hi cabem tots", en ser preguntada sobre les crítiques al líder del seu partit a Badalona, Xavier García Albiol, per oposar-se a la construcció d'una mesquita. Sánchez Camacho no s'ha definit sobre la construcció de la mesquita, encara que ha afirmat que "els papers per a tothom no serveixen", i que és necessària "una immigració legal i regulada". En defensa de García Albiol, ha assegurat que a ella també li van dir racista i xenòfoba per defensar des de fa temps una regulació dels fluxos migratoris.

Així mateix, Sánchez Camacho ha demanat als immigrants "respecte pels nostres drets i els nostres principis", i s'ha mostrat partidària de "donar-los drets", però també "obligacions". La dirigent del PP ha repetit el lema "Catalunya, país d'acollida", per reivindicar el seu dret a "estimar Catalunya" i sentir-se, al mateix temps, "profundament espanyola, i orgullosa d'això". Des d'aquesta posició, ha criticat els polítics nacionalistes que, segons ha dit, "es miren el melic" de forma "provinciana".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep, Lleida, 13/02/2009 - 12:54

Tota la raó alicia, els del PP, psoe, c's, falange, upyd i la resta de xarnegos i colons inadaptats ja podeu fer les maletes i anar al vostre país.. Catalunya cara neta!

#3 Kropotkin, Vic, 13/02/2009 - 12:30

Pues largate Alicia. Lo sentiremos mucho por ti pero resistiremos....

#2 Manelic, Terra Baixa, 13/02/2009 - 01:48

Doncs ja pot començar a fer les maletes. D'histèriques accelerades teledirigides des de MAdrid amb tants discursos com dies de la setmana en tenim per donar i per vendre.

#1 Eduard, Vic, 12/02/2009 - 23:45

Si van per aquest camí, convertiran els immigrants en independentistes.