Publicitat

Puigdemont i Rajoy deleguen en els vicepresidents el seguiment en els possibles acords

Almenys diàleg

Carles Puigdemont

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reconegut les “profundes discrepàncies” amb Mariano Rajoy després de dues hores de reunió a la Moncloa, però ha reobert el diàleg amb Madrid. Puigdemont i Rajoy, en efecte, han acordat almenys que els respectius vicepresidents, Oriol Junqueras i Soraya Sáenz de Santamaría, facin un seguiment a partir de la setmana vinent.

Puigdemont ha insistit en el “full de ruta” cap a la independència i que “és un compromís que jo penso portar a terme”, però que faran un “seguiment d’aquelles mesures en els que pot haver-hi un marge d’acord”.

El president de la Generalitat ha lliurat a Rajoy un document amb 46 demandes concretes que el seu executiu posa sobre la taula de la negociació amb l’Executiu central. Les reclamacions se centren en quatre grans àmbits segons ha anunciat la Generalitat: la relació Catalunya-Espanya; la garantia dels drets socials (amb demandes en polítiques socials i política fiscal i financera); els incompliments de l’Estat amb Catalunya, la invasió de competències i les interferències en l’acció de Govern, i la judicialització de la política.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 BEJOTA, bcn, 21/04/2016 - 14:26

La consultora Alfa se lleva su sede de Barcelona a Madrid

#9 Somcollonuts, Vic , 21/04/2016 - 03:25

Junqueras y Soraya pareja de baile.

Cuanto dariamos por verlo en directo.

Junqueras a Soraya: me amas dulcinea de mi alma?.

Soraya a Junqueras: oh hermosura que pillin eres, antes hagamos un paseo y me lo vas contando.

#8 Karkamal, La Marca Hispànica, 21/04/2016 - 00:59

El 27 S van prometre que en 18 mesos Catalunya independent. Ja només falten 11 mesos per la DUI. Resulta que s'ha de negociar amb el Rajoy això ara? Han perdut el full de ruta o els collons? Els hi queden 11 mesos. A veure com s'ho faran. In-inde-independencia! Jajajajaja. Quin país de gilipolles!

#7 Carlos Gomez, Bcn, 21/04/2016 - 00:10

Feuvos filolegs i viureu com uns deus, com la Rahola, el Tarda, la Forcadell, el Carod o el Puigdemont.
No el Puigdemont no
Nos que no visqui be, es que nomes es mig filoleg, pero tambe viu millor que deu i a temps complet.

#6 nedland, Roses, 21/04/2016 - 00:04

Pero qui es aquest per negociar res? Si esta aqui de rebot !!! Marxa que ets un impresentable que porta anys xuclant de la mamella de la casta convergent...feu fastig ...esteu enganyant a la gent per poder continuar manegan els diners publics estafadors