Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2012. 21:38h.

Almunia elogia el Govern del PP

El comissari europeu de la Competència diu que Rajoy "ha pres decisions dràstiques i necessàries"

Almunia elogia el Govern del PP

Joaquín Almunia, en una fot d'arxiu

El comissari europeu de la Competència, Joaquín Almunia, ha assenyalat que per afrontar l'atur a Espanya "calen reformes dures. El Govern (estatal) ha pres decisions dràstiques i necessàries", ha dit en una entrevista al Spiegel online.

L'excandidat socialista a la presidència del Govern espanyol ha reblat que "les reformes que Espanya ha fet des del començament de la crisi del deute sobirà són extremadament importants. No es tracta només d'estalviar".

Segons Almunia, "la setmana passada també es van anunciar reformes estructurals en 43 àrees diferents que fomenten el creixement a Espanya. La magnitud d'aquest esforç hauria de ser explicat millor al públic dels altres països europeus".

Respecte a la possibilitat de deixar caure bancs insolvents, Almunia ha afegit que "si els costos de reestructuració superen els costos de liquidació d'un banc, crec que això és una conseqüència lògica".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Terraxa, Terrassa, 04/10/2012 - 08:26

I li falta afegir "i a més, no ha tocat cap dels polítics que xupem de la mamella, ni res de l'entramat d'empreses públiques i altres inutilitats, el felicito per haver concentrat les retallades a sanitat i ensenyament"

Quan retallin les pensions tindrà un orgasme.