Política · 18 de Febrer de 2019. 08:30h.

"Als independentistes no se'ls ha de cedir res"

Alfonso Guerra: "ni l'autodeterminació"

"Als independentistes no se'ls ha de cedir res"

L'exvicepresident del Govern espanyol, Alfonso Guerra, ha manifestat en una entrevista al Salvados de La Sexta que "als independentistes no se'ls ha de cedir res". Sobre les negociacions entre el Govern espanyol i la Generalitat, que reclama un referèndum acordat, Guerra ha deixat clar que "l'autodeterminació no es pot acceptar".

Guerra ha afirmat que a Catalunya hi ha "adoctrinament" i ha afirmat que "utilitzen els diners per això, utilitzen la televisió pública i la privada, encara que molt més la pública, i utilitzen l'adoctrinament a les escoles".

"Jo he vist els llibres que fan servir per ensenyar a escriure i a llegir", explica en referència a l'adoctrinament a Catalunya. En aquest sentit, ha afegit que a la premsa "avui ve un professor que ensenya castellà a català".

L'històric dirigent del PSOE ha mantingut que que Puigdemont és un "colpista" i ha afegit: "aquest senyor va per Europa com un Antonio Pérez del s. XVI ofenent Espanya, difonent que Espanya és un país fastigós on no es respecten els drets ... i ara perquè se li flames colpista ... AAAI, que no ajuda! ¡AAAI, quina sensibilitat".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#22 Juanico, Bcn, 19/02/2019 - 08:41

Personatge nefast per a l'hisenda catalana als anys 80, donant inatruccions de retallar el valir real dels traspassos dd competències, i retallant estatuts aprovats a les urnes.

Pur verí i enveja.

#21 jau, Mataró, 19/02/2019 - 08:23

Traducció de l'e-noticies: "Si le llamas golpista" a "Si li flames colpista". Sou igual de catalans que l'Alfonsito Guerra. Patètics.

#20 Tirant, Bcn, 18/02/2019 - 23:22

Per desgràcia el PSOE de González i Guerra té molta responsabilitat en l'enfortiment i expansió del separatisme. Van lliurar a Pujol la Educació, van consentir la immersió només en català (en realitat "immersió política") i li van deixar fer el que li donava la gana.
Aznar va rematar la infàmia lliurant la policia (mossos) a Pujol.

Gr

#19 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 18/02/2019 - 22:43

Lo que más me ha gustado de la entrevista es que el follonero ha pinchado en hueso al intentar manipularlo. Con el Guerra, perro viejo, no ha podido.

#18 despertaferro, l´h capital de TABARNIA, 18/02/2019 - 21:44

Efectivamente y TU TIENES LA CULPA por vender el PSC a los indepes y dejar al Yoda hacer todo lo que le daba la gan mientras mirabaos para otro lado