Publicitat
Política · 19 de Juny de 2019. 08:50h.

Altafulla treu la bandera espanyola amb el suport del PSC

També han posat un llaç groc i una pancarta en favor dels “presos polítics”

Altafulla treu la bandera espanyola amb el suport del PSC

Inici de mandat mogut a Altafulla (Tarragonès) després que la primera acció del nou govern local hagi estat la retirada de la bandera espanyola de la façana del consistori, que ha estat substituïda per la d’Altafulla. Aquest era un dels punts recollits al pacte de govern signat entre l’Eina-ERC, el PSC i Ara Altafulla.

El canvi de bandera ha comportat reaccions contràries a les xarxes socials, amb crítiques cap als dos regidors que es reparteixen l’alcaldia, Jordi Molinera i Alba Muntadas, de l’EINA-ERC. De fet, van ser ells dos qui van retirar personalment la bandera espanyola. També han posat un llaç groc i una pancarta que demana la llibertat pels “presos polítics” al balcó.

Un dels aspectes que més ha cridat l’atenció és que, a diferència del que ha passat a Barcelona, aquesta mesura compta amb el vistiplau del PSC d’Altafulla, ja que la retirada de la bandera espanyola formava part de l’acord de govern que es va signar la setmana passada. Pel que fa al llaç groc i la pancarta, la seva col·locació va ser aprovada per unanimitat en un ple municipal anterior.

El nou govern es defineix des del primer moment com a “republicà i del canvi”, després que els últims dos mandats hagi estat al capdavant del consistori l’Alternativa Altafulla de Fèlix Alonso. Després de perdre els comicis del 26 de maig davant l’EINA i certificar-se que no formarien part del govern, Fèlix Alonso ja va avançar que no recolliria l’acta de regidor i que deixava la política local després de ser alcalde vuit anys.

alcal.jpg

Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#18 Nicolau, Barcelona, 21/06/2019 - 12:23

Un punto importante en un acuerdo de gobierno municipal, quitar la bandera española, aunque sea ilegal, sí señor... y el PSC con el síndrome de Estocolmo de siempre

#17 pepe, andorra, 20/06/2019 - 15:04

si tu sueldo depende de una bandera, ya puedes ser sociata o lo q sea, q pasaras por el tubo con tal de no volver a trabajar en la empresa privada, lo puedo entender, por eso prefiero votar a quienes no les importa quedarse sin sueldo con tal de honrar la bandera de España.

#16 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Estem fent el ridícul..., 20/06/2019 - 10:22

Yo de hacienda cerraba el grifo a estos memos hasta que bajen de la nube...

#15 Inútils que disimulen, Highleave, 19/06/2019 - 15:59

Si no saps fer res, doncs apa, posar i treure banderetes i així sembla que fas quelcom. Per cert, esperem que aquesta de la foto no sigui la millor "avinguda" del poble, sembla un carrer d'un poblat navajo de Nou Mexic mitjans agost al migdia.

#14 Cris, Barcelona , 19/06/2019 - 15:00

A la larga, el partido socialista pagará sus errores por su negociación y bajada de pantalones con independentistas y bildu .