Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2020. 19:10h.

Alternativa independentista

Set grups polítics sondegen la possibilitat d'una candidatura electoral

Alternativa independentista

Dos membres del partit de Toni Castellà han participat en la reunió "sense cap mandat del Comitè"

La plataforma Donec Perficiam, creada pels secretaris nacionals que van dimitir de l'Assemblea Nacional Catalana el passat 3 de novembre amb l'objectiu de pressionar les diverses candidatures independentistes a les pròximes eleccions al Parlament perquè es presentin juntes als comicis, va celebrar una reunió telemàtica aquest dijous.

L'Assemblea de Represaliats i Activistes, Bloc Sobiranista Català, Demòcrates de Catalunya, Directe68, Força Catalunya, Front Nacional de Catalunya i Solidaritat Catalana per la Independència així com el vicepresident del Parlament i diputat de JxCat Josep Costa van participar en la reunió.

El moviment va organitzar la trobada telemàtica per tal d'explorar la possibilitat d'una coalició electoral independentista a les eleccions del 14 de febrer, tal com expliquen al seu web, on reclamen "que les set candidatures que actualment no tenen representació al Parlament se seguin en una mateixa taula i pactin uns acords mínims per concórrer conjuntament a les votacions".

El vicepresident del Parlament, Josep Costa, ha admès haver participat en la reunió telemàtica amb diversos grups independentistes, però ha negat haver-ho fet en nom de Junts per Catalunya o exercint qualsevol altra representació. Costa va demanar disculpes aquest divendres a través de twitter apuntant que "qualsevol que em conegui sap que no aniria mai a cap reunió amb ultres" i va assegurar que "si ahir hagués sabut que hi serien, no m'hauria connectat" després que transcendís que va participar en la reunió juntament amb formacions polítiques identitàries.

Demòcrates, per la seva part, han reconegut en un comunicat que "dos membres del partit van assistir a una reunió convocada per exsecretaris nacionals de l'Assemblea Nacional Catalana, dijous 3 de desembre, sense cap mandat del Comitè Demòcrata Nacional. Per la relació personal van connectar-se a la reunió telemàtica per escoltar la proposta que Donec Perficiam volia traslladar als convocats, desconeixent totes les organitzacions que hi assistirien. Des de Demòcrates també han deixat clar que "no era cap reunió de negociació de res, tampoc de cap llista o candidatura".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Benet S., Barcelona, 06/12/2020 - 10:20

Com a bon seguidor de l'especie animal el puma sempre a l'aguait d'assaltar la oportunitat i la seva feina d'arribista parasitari a càrrec de l'erari public. Aquest li es indiferent el color de la jaqueta que li correspongui portar, l'objectiu es viure amb l'esquena dreta encara que hagi de renegar del passat i del present.

#5 Ramon, BCN, 06/12/2020 - 10:15

Creo que para poder conocer la sopa de siglas de partidos separatistas catalanes, tendrían que editar una guía que sería de gorda como las antiguas guías de teléfono...

#4 G. Cobo, El Prat de Llobregat, 06/12/2020 - 09:29

Que ese cu...culebrot llegué a su fin y que Castellà no pase hambre, hombre.
Que guapo es, como se conserva, esas chollas al aire están siguiendo el compás, units per la independència...se acabo la ironía.
Pasaréis hambre según el giro de los acontecimientos, todo tú excepto que aceptes que tu cu...lebrot o lo que quieras le des vida y cobre

#2 Tirant, Bcn, 05/12/2020 - 21:35

És difícil trobar a la política catalana un paio més caradura, arribista, gandul i oportunista que el que apareix a la foto que il·lustra aquesta notícia.

#2.1 Mcedes, Lleida, 06/12/2020 - 00:25

Tal cual. Millor descrit impossible

#1 Telamarinera , Vng, 05/12/2020 - 19:26

Totalmente necesario se unan.. es que si no, en imposible acordarse de todos.
De paso UGT y CC.OO. podrían prestarles recursos .
Y un buen préstamo del Banco de siempre, de nombre vinculado a la ingeniería...
La papelería, que la imprima un Grande De España, con Imprenta
Porfi, sí. Sí, que se unan .!!!!!