Publicitat
Política · 23 de Gener de 2015. 14:27h.

Alts càrrecs, sí; diputats, no

El personal de confiança del Govern recupera la paga extra, però no els parlamentaris

Alts càrrecs, sí; diputats, no

Foto d'arxiu d'un ple del Parlament

Els alts càrrecs de la Generalitat recuperaran, igual que els funcionaris, la paga extra que han deixat de cobrar els últims anys després que el ple del Parlament d’aquesta setmana validés per unanimitat el decret llei de mesures urgents del Govern. En canvi, els diputats no la recuperaran.

Durant el débat, el diputat del PPC, José Antonio Coto, va qualificar de “ despropòsit” que “el personal de confiança del senyor Artur Mas, els assessors posats a dit, el personal directiu, aquests sí que cobraran catorze pagues”.

Coto, en aquest sentit, va recordar que “els diputats del Parlament –i em sembla bé– no cobrarem catorze pagues, però el personal posat a dit aquest sí que cobrarà catorze pagues” tal i com costa “a les retribucions complementàries i a les retribucions bàsiques de cada departament amb relació als pressupostos de l’any 2015”.

El diputat popular va atribuir aquesta decisió a que el president de la Generalitat, Artur Mas, “vol tenir els afiliats i simpatitzants de Convergència i Unió posats a dit motivats per a la campanya”.

Finalment, va denunciar que “aquest és el bonus, és la prima, perquè aquests senyors posats a dit, que no han passat cap oposició, que no han estat elegits per cap elector, estiguin buscant vots per al senyor Artur Mas per d’aquí a vuit mesos”. “Això és la demostració que vostès confonen Generalitat amb el seu partit polític”, va concloure.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 estoesunrobo, BCN, 23/01/2015 - 17:40

Será para la mitad de los diputados, los de CiU y ERC seguro que tienen su caja B, de donde cobran lo mismo o más que su sueldo de Imputado

#1 Magda, Barcelona, 23/01/2015 - 14:51

Completament d'acord amb el diputat Sr. Coto. Ja va sent hora que es diguin les "coses" clarament