Publicitat
Política · 20 de Maig de 2010. 20:02h.

Álvarez diu que "Castells em fa pena"

El líder sindical critica que vulgui incloure les empreses estatals a les retallades

El secretari general de l'UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha assegurat que el conseller d'Economia, Antoni Castells, "a mi em fa una mica de pena perquè jo esperava tenir un Govern de la Generalitat que fes les coses de diferent manera, que es pogués reunir amb nosaltres i que pogués parlar del tema... i sobretot que el que diu ho digui per una cosa i per altres. I si Catalunya està menys endeutada i té menys dèficit no sé perquè hi ha aquest ensanyament per aplicar les normes".

Álvarez ha indicat que "és una gran contradicció. A mi el conseller Castells em fa pena que hagi entrat en això, que sembla que fins i tot estigui pressionant Zapatero perquè inclogui a les empreses públiques, la resta de serveis de l'administració, una cosa que, d'altra banda, desencadenaria un conflicte que aniria més enllà del conflicte públic".

El líder sindical ha afegit que el gir en la política social de l'executiu de José Montilla "no és de rebut i li demano al Govern de la Generalitat una mica de seny".

Álvarez, durant la concentració de funcionaris davant la subdelegació del Govern
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Paradox, Lleida, 22/05/2010 - 13:12

Tu si que fas pena, que com a lliberat sindical no t'adones del problema fins ara, el Castells el que hauria de fer es retallar a 0 les aportacions milionaries que fan als sindicats, i tu a pencar, si es que trobes feina clar, espabilat, lliberats a penc

#12 damage, Reus, 21/05/2010 - 17:37

ALVAREZ, por favor, cuelga el habito y ponte ha trabajar ya, haz algo, buscate un empleo en alguna empresa colegita tuya y ganate el pan que té comes.

#11 Elias, Barcelona, 21/05/2010 - 10:58

Todo nacionalista, incluidos alvarez y castell (estatut es lo contrario a ser humano igual en deberes y derechos), va en contra de los valores elementales de la Izquierda.

#10 Terraxa, Terrassa, 21/05/2010 - 09:03

Les empreses públiques són una altra sangonera. Només serveixen per enxufar ex-polítics

#9 Marcel, Barcelona, 21/05/2010 - 07:19

Algú recorda que tenim el dèficit fiscal més brutal d'Europa i que sense ell no caldria aplicar cap mesura de retallada de drets als catalans? Vegeu comentari d'avui a: http://perabonspatricis.blogspot.com