Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2008. 08:35h.

Álvarez insta La Caixa a invertir a Volkswagen

"Seria una manera excel·lent de demostrar quina és la seva ànima i el vincle que té amb el país"

Álvarez insta La Caixa a invertir a Volkswagen

Álvarez

El secretari general de la UGT, Josep Maria Álvarez, ha demanat a La Caixa que inverteixi a Volkswagen. En una entrada al seu bloc, el sindicalista es pregunta "què passaria ara si La Caixa hagués demostrat la seva ànima adquirint accions de Volkswagen?". Álvarez es mostra convençut que "ara ens trobaríem en un escenari radicalment diferent. D’entrada, La Caixa, primera entitat d’estalvis d’Espanya, hauria guanyat molts diners: les accions de Volkswagen s’han revaloritzat molt, fins l’eclosió de la crisi econòmica".

"Seria una manera excel·lent de demostrar quina és la seva ànima i el vincle que té amb el país i amb la seva gent. Al contrari del que es podia esperar de La Caixa i de la seva responsabilitat social corporativa, aquesta entitat financera i social es despenja ara amb l’anunci que es vol vendre les accions de Port Aventura, menyspreant les conseqüències sobre els llocs de treball que genera el parc temàtic. Esperava una altra manera de fer de La Caixa. La Caixa s’equivoca, perquè introdueix incertesa en un moment que en sobra".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Hug, Begur, 20/11/2008 - 14:03

I perque no procuren fer bons cotxes a un bon preu?. Encara segur que hi han molts militars i fills de militars a Seat.

#3 rafael, martorell, 20/11/2008 - 13:15

lo que teneis que hacer es dimitir, donde esta el secretario de martorell del sindicato con la que esta callendo, por que no reune a los delegados del personal del baix llobregat para hablar, que quieres cobrar ahora de la Caixa.

#2 Kropotkin, Vic, 20/11/2008 - 10:52

Lo confieso, se me han adelantado

http://www.youtube.com/watch?v=mEQShmIO2vI

#1 Pol, Tremp, 20/11/2008 - 09:53

K hi aportin ells part dels ajuts k els dona el govern.K em sembla son bastant generosos!!!!