Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2010. 22:32h.

"Amb Carretero no s'hi pot parlar", diu López Tena

Solidaritat Catalana veu "difícil" un acord amb el líder de Reagrupament

"Amb Carretero no s'hi pot parlar", diu López Tena

Els membres de Solidaritat Catalana Uriel Bertran y Alfons López Tena, aquest dimarts a la Universitat Catalana d'Estiu a Prada de Conflent (foto: ACN / Guillem Sánchez)

Els membres de Solidaritat Catalana Alfons Lòpez Tena i Uriel Bertran han donat a entendre aquest dimarts a la Universitat Catalana d'Estiu a Prada de Conflent que l'entrada de Reagrupament dins la coalició independentista és cada cop una mica més lluny. Diuen que amb Carretero "no s'hi pot parlar".

Bertran ha assegurat que resulta "difícil' que hi hagi "diàleg i una bona entesa" amb Joan Carretero, quan aquest segueix sense donar cap data per una trobada. López Tena ha recordat que va ser el líder de Reagrupament qui va instar-los a reunir-se, i des de llavors "no ha contestat" ni les cartes ni els correus electrònics.

López Tena ha remarcat també sobre Joan Carretero que costa molt arribar "a cap acord" amb una persona "amb la qual no es pot parlar". I ha afegit: "Tot el que sabem ha estat a través dels mitjans".

Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Confuci, Vic, 20/08/2010 - 00:08

N'hi ha que pensen que la politíca va per tanda, com la verduleria.

#29 josep anton, barcelona, 18/08/2010 - 23:09

Aixo es collonut,els del Laporta arriben els ultims i es Reagrupament qui ha de unirse,jo entenc que va l'inreves

#28 Tio Canya, Girona, 18/08/2010 - 20:41

En Laporta es pensa qu' encara ès en el mon futbolero i els diaris deportius del bufffffffffff i mentides. Demana audiencia a en Carretero i no diguis qu' et vingui a veura. Encara tenim dignitat i collons.

#27 Tio Canya, Girona, 18/08/2010 - 19:28

L' Uriel ès el tapat d' Esquena que recolça la poltrona ( ai perdoneu Esquerra d`abans) Ha fotut un torpedo a Reagrupament però no ens fa ni puf. Aviat l esquena extraparlamentaria i tots a Can Pistraus. Visca en Carretero i els seus collons.

#26 Jota Prat, arrahona, 18/08/2010 - 16:33

Amb qui no es pot parlar és amb l'Uriel Bertran. Aquest ha fet més d'una putada a en Carretero i a més l'hi agafa mirada de ràbia quan parla d'ell.
Mala peça Uriel!