Publicitat
Política · 28 de Febrer de 2015. 16:57h.

Amenaça de mort a un regidor del PPC de Mataró

Per part d’un veí d’origen senegalès, segons la denúncia

Amenaça de mort a un regidor del PPC de Mataró

Una imatge de la cua de ciutadans d'origen senegalès

El regidor del PP de Catalunya (PPC) a l’Ajuntament de Mataró, Marco Antonio Fernández, ha presentat una denúncia a la Policia Local per haver rebut una amenaça de mort suposadament per part d’un veí d’origen senegalès.

El denunciant relata que un comerciant va trucar-lo per informar-li que al polígon Mata-Rocafonda hi havia una multitud d’unes 200 persones i que ell no podia sortir del seu comerç. Al apropar-se el regidor fins allà per intentar fer fotos perquè hi havia tanques de l’Ajuntament regulant la cua, una de les persones el va amenaçar.
 
Segons el regidor popular un dels senegalesos que estava concentrat davant el polígon va amenaça de tallar-li el coll, gesticulant durant tres vegades, i li va dir “que estàs fent aquí? No pots fer fotos”.

Fernández va trucar a la policia municipal de Mataró i quan van arribar els agents els va indicar la persona que va amenaçar-lo i el van identificar.

L’agressor va manifestar a la policia que va tenir aquesta actitud perquè es pensava que estava fotografiant al seu fill menor d’edat, apuntant que el denunciant no es va identificar en cap moment com un regidor del PP.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Aleix, Barcelona, 28/02/2015 - 19:48

Fins i tot al Senegal saben com son els foravilers del PP. ¿D'això també hi ha una gravació com a La Camarga? Perquè si no ho escolto a YouTube no em crec ningú del PPSOEC'S.

#2 Óndia tu!, Iluro, 28/02/2015 - 19:42

Quin pet de sol que fot a Mataró, nanus!