Publicitat
Política · 3 de Juny de 2010. 14:04h.

Amenaces al PPC si parles "amb la premsa"

"S'abstingui de realitzar qualsevol manifestació a la premsa per ser motiu d'expulsió"

Amenaces al PPC si parles "amb la premsa"

Antoni Bosch, a la dreta, en un acte del PP

El president del PP a Barcelona, Antoni Bosch, va enviar un burofax a la ja expresidenta del partit a Sant Cugat, Ana María Torrijos, després que la secció local d'aquest partit fora destituïda i substituïda per una junta gestora.

Torrijos, en un comunicat, va acusar a la direcció del partit d '"acte dictatorial" i de comportar-se com en el franquisme. En aquest burofax, Bosch li exigeix que "s'abstingui de realitzar qualsevol tipus de manifestació a la premsa, i de fer cas omís a aquesta advertència, indicar-li que és una causa d'expulsió -previ l'expedient corresponent-ocasionar un perjudici de la imatge del partit o dels seus dirigents utilitzant per a això els mitjans de comunicació".

La rèplica de Torrijos ha estat recordar Bosch, en un altre burofax, que "les persones que formem el PP a Sant Cugat i la seva junta directiva som persones adultes, amb la nostra categoria intel·lectual, cultural i professional, i no podem ni entendre ni acceptar aquestes manipulacions infantils, malintencionades i menyspreadores".

"Podríem haver-nos entendre's en un diàleg però no mitjançant la tàctica de la coacció i l'esclafament. Ens decep profundament la seva procedir i la seva capacitat per dirigir no ja un partit, sinó un govern en el cas que es guanyin unes eleccions", afegeix.

També remarca que "entenem que l'acusació de fer mal al partit prové de qui utilitzant seu lloc de forma arbitrària, irregular, autoritària i poc dialogant es permet amb prepotència generar un sentiment de antidemocracia i indefensió a la seu de Sant Cugat".

Burofax Antoni Bosch

Burofax Torrijos

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 mercè, Sant Cugat, 04/06/2010 - 15:31

Ya era hora de poner orden en Sancu! Me alegro por este cambio. Volveré a votar al Partido Popular, ya que había dejado de hacerlo por culpa de esta gente. Ya empezaba a pensar que al partido no le importaba nuestra ciudad, pero ahora se ve que sí!

#12 j. ester c. romero, tgn, 04/06/2010 - 13:05

Jo em pregunto perquè utilitzen l'espaÑol por comunicar-se.

#11 joan, Granollers, 04/06/2010 - 10:22

Al PP de Catalunya fan i desfan els de sempre. Ells posen a dit a qui els convè en cada lloc i punt ,el Sr. Bosch i Alicia en son clars exemples.

#10 Jaume, Sant Cugat, 04/06/2010 - 09:33

Pfff, aquesta Torrijos s'exclama pel que ella mateixa va fer: unes pseudo-eleccions "amanyades" per triar-la a ella de presidenta amb el vist-i-plau de BCN. I com que a BCN els ha sortit "rana" la volen treure i ella es fa la digna. Pallassa!

#9 Oriol Mestre, Barcelona, 04/06/2010 - 00:34

Molt democràtic aquest Toni Bosch. Qué es creu que es seu el partir? Amb aquesta colla de dirigents mai tornré a votar al partit popular. Bosch marxa que el mentider ets tú, que encara ens recordem de les tropalies que vas fer per guanyas a Gotor