Publicitat

Indepes posen els socialistes en una diana a Terrassa

Amenaces al PSC

La seu del PSC de Terrassa ha aparegut amb diverses pintades en les quals es pot llegir “puta Espanya” i “no ens toqueu el català, fills de puta”, juntament amb el dibuix d’una diana amb les sigles dels socialistes catalans en el seu interior.

“Un cop més hem patit un atac a la nostra seu, però això no ens aturarà en la nostra lluita per una societat més justa. Els intolerants no hi caben en democràcia. Seguirem defensant els drets de tothom amb respecte i contundència, com sempre hem fet”, han escrit.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#12 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 10/12/2021 - 18:48

Hem de defensar el català, aquest idioma tan ric on la meitat de les frases es construeixen amb una paraula que comença per "p" i l'altra meitat amb una paraula que comença per "c"!!

Quanta dignitat, c!!

#11 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 10/12/2021 - 16:07

Animals estúpids! Ataquen una seu d'un partit polític que està a favor de la immersió lingüística.

#10 Marta, Girona, 10/12/2021 - 14:35

I això que amb els indults tot s´arreglaria, oi?

#9 Marcial Heredia, el circo de la tele, 10/12/2021 - 12:45

¿Pero por que tratan así a los socialistas? con lo bien que se portan los vasallos, si fueron los primeros en exigir la escuela monolingüe, hasta convertirla en una lengua odiosa. La llamaban ascensor social, hay que resignarse, el mismo cachivache que usan los gamberros para lanzarse cuescos.

#8 Capit@n España, Purgandus populus, 10/12/2021 - 12:07

La ley del Karma jajajajaja....Pero si fue el PSC el que metió de tapadillo la Inmersión Lingüística y la vendió a sus votantes como necesaria para ascender socialmente..En concreto la Sra. Marta Mata, la pedagoga de referencia para los sociatas. Quanta dignitat ! jejejejeje