Publicitat
Política · 27 de Març de 2018. 19:10h.

Amenaces al PSC de Vilanova i la Geltrú

Pintades i cartells comparant els socialistes amb la Falange

Amenaces al PSC de Vilanova i la Geltrú

Pintades a la seu del PSC de Vilanova i la Geltrú

La situació política després de la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya s’ha tornat a crispar, i durant les últimes hores hi ha hagut diversos atacs a seus del PSC. L’últim cas ha estat a Vilanova i la Geltrú (Garraf), on s’han fet pintades amenaçadores com ara “mai més dormireu tranquils” o “us ha arribat la primavera”. També s’han llençat objectes contra els vidres.

Des del PSC de Vilanova han lamentat que “la revolució dels somriures” es dugui a terme amb “pintades i atacs cap al nostre local”, i han refermat la seva voluntat de “seguir defensant la unitat del poble de Catalunya, el diàleg i la convivència”. Dies abans havia passat el mateix a Terrassa o a Badalona.

Un altre episodi de tensió es va produir al ple municipal celebrat aquest dilluns a l’Arboç (Baix Penedès), on alguns dels assistents al públic van penjar una pancarta en la qual es comparava el PSC amb la Falange, dibuixant el símbol del jou i les fletxes al costat del logotip dels socialistes.

A la pancarta s’acusava el PSC de ser “còmplice” de la “violència de l’1 d’octubre”, de la “repressió social i política”, de l’existència de “presos i exiliats polítics” i del “cop d’estat i el 155”. Al ple hi va haver diversos retrets entre membres del públic i regidors socialistes, amb moments de molta tensió.

psc2.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 pepe, andorra, 28/03/2018 - 12:13

las SA marchan de nuevo.....Pero no comprendo pq atacan al PSC si son mamporreros del separatismo.....¿Se trata de hacer pasar por no separatas a los mamporerros del PSC para q asi sigan traicionando a sus votantes al poner sus votos al servicio del separatismo mas carlista y rancio de Europa?

#5 Montserrat, Barcelona, 28/03/2018 - 10:21

Tot te un limit i un temps per la paciència, malgrat seria caure en la provocació no crec que fos mala idea alguna resposta contundent per marcar el terreny. Ja en tenim prou en què aquesta gent hagin destrossat la convivència social, l'economia i el prestigi dels catalans, perquè a sobre hàgim de suportar bretolades diàries.

#4 155 maneras de violencia, Tabarnia, 27/03/2018 - 22:32

Y hay gente que niega el delito de rebelión porque no ve violencia.

#3 M. Pilar, Barcelona, 27/03/2018 - 19:43

Però, és tot simbòlic, com la DUI de Forcadell!!

#2 Alguien, BCN, 27/03/2018 - 19:32

Cosas del nacionalsocialismo: marcar al enemigo.