Publicitat
Política · 14 de Gener de 2009. 13:05h.

Amenaces contra Rahola des d''Aturem la guerra'

El portaveu de l'entitat condemna els fets i diu que és "a títol individual"

Amenaces contra Rahola des d''Aturem la guerra'

Cuní i Rahola, mostrant el correu

El presentador d'Els Matins, Josep Cuní, i la col·laboradora de l'espai, Pilar Rahola, han denunciat que han rebut un e-mail a Tv3 en el qual apareix la cara de la periodista, juntament amb l'estrella de David, i la frase "si la veieu feliciteu-la, aquesta setmana compleix 800 morts". Cuní i Rahola han explicat que el e-mail venia linkat des de la plataforma 'Aturem la Guerra', tot i que no els han volgut acusar directament atès que un acte a títol individual no representa a tot un col·lectiu.

Tot i això, Cuní ha afirmat que "això és inacceptable" i Rahola ha assegurat que els autors del correu electrònic "avui tindran una querella criminal". Cuní també ha demanat que "aquelles persones que tenen responsabilitat política que assumeixin la seva responsabilitat i condemnin aquest tipus de comunicat". "Si això surt d''Aturem la guerra', com a mínim, en nom de l'organització que algú faci un comunicat dient que no ho comparteix", ha afegit.

Rahola ha lamentat que "la situació és a casa nostra que algú estant perdent els papers", ha reconegut que "no ho sé si són la Plataforma 'Aturem la Guerra'", malgrat reiterar que "el mail que ens han enviat a TV3 era d'''Aturem la guerra', i posava "difoneu-lo". "L'organització hauria de fer un comunicat", ha dit, perquè "qui ha fet això els linkeja a ells". "No puc dir de cap manera que tinguin res a veure, però atès que utilitzen el seu nom, que facin un comunicat", ha dit.

Posteriorment, ha trucat al programa el membre de la Plataforma Jaume Botey, que ha deixat clar que "Aturem la Guerra no es fa responsable d'aquest procés i ho condemna". Boteyu ha dit que els correus enviats "són coses a títol individual", tot i matisar que "jo estaria agraït si un grup em fes publicitat. Aquest grup ha fet un debat d'idees"

Pilar Rahola també ha lamentat la "gran irresponsabilitat en el repartiment de la revista" a la manifestació en la qual, juntament amb cinc persones més, se la culpava dels fets a Gazza. "És una bogeria", ha dit la periodista, a més de reiterar que "en aquest sector d'esquerres hi ha gent intolerant" i recordar que a Catalunya "hi ha sectors islàmics que són perillosos".

La periodista s'ha preguntat "en quin país estem?" i ha posat com a exemple que a la manifestació "veuen un tio encaputxat i no li demanen el nom ni li treuen la caputxa que portava. El conseller d'Interior estava a la manifestació. Però quin país és aquest?".

Vídeo: "Qui ho està difonent sí que són ells"

Video: "Aturem la guerra no es fa responsable d'aquest procés i ho condemna"

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Josep, Roses, 15/01/2009 - 15:08

Una vegada mes es demostra la poca justicia que hi ha a aquest pais al permetre una persona encaputxada amb una pistola i ningu va fer res per impedir-ho. Malauradament ancara hi ha molts ignorants politicament parlant. Dono tot el meu suport a la Pilar

#30 Pere, Barcelona, 15/01/2009 - 11:07

http://www.pilarrahola.com/3_0/ARTICULOS/default.cfm?SUBFAM=

#29 Pere, Barcelona, 15/01/2009 - 10:57

Mal fet això de les amenaces. Però recordem que la mateixa Rahola s'enfotia fa poc temps de la publicitat que el Boadella feia de les amenaces (de mort, no de felicitació) que rebia també per correu electrònic.

#28 Lluís, Bcn, 15/01/2009 - 09:27

El meu total suport a la Pilar. Té tota la raó en el tema palestí.

#27 Trebla, Sabadell.cat, 15/01/2009 - 09:07

Rahola si et diuen això deu esser pe que has dit tu, ultimament tu ets fanatica de les teves propies opinions, n'he sentit moltes fora de to.
Et creus paraula de DEU, quans ets una simple terrenal. I tu moltes vegades no respectes la paraula dels altres