Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2014. 14:17h.

'Amenaces' de mort del president de La Rioja

"Aquells que es creuen que són més que els altres i que poden fer polsos i amenaces moriran"

'Amenaces' de mort del president de La Rioja

Pedro Sanz

El president del Govern de la Rioja, Pedro Sanz, ha assegurat, en referència a la consulta sobiranista, que "aquells que es creuen que són més que els altres i que poden fer polsos i amenaces moriran". "No confiaria en el president Rajoy si hi hagués referèndum”, ha assegurat Sanz.

El dirigent ha defensat que "per viure a Catalunya, Galícia o el País Basc, no tenen més privilegis que per viure en una altra regió". "Tot el que afecta Catalunya, afecta la Rioja, i tot el que afecta la Rioja afecta Catalunya", ha argumentat, a més de proposar" imaginin que els de la Rioja ens volguéssim independitzar".

Sanz creu que "tristament, veient la imatge de Catalunya", el seu president, Artur Mas, "haurà de fer una anàlisi política, fins i tot, del resultat de la seva estratègia en els últims anys, des de convocar unes eleccions i anar a menys" i, en l'actualitat, plantejar aquest referèndum, que també "anirà a menys".

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#39 Jordi Tallaferro, Barcelona, 11/09/2014 - 21:37

Les amenaces no porten a bon port, mai. Aquest home no té lloc polític en un Estat democràtic. Hauria de plegar o ser cessat.

#38 valeri, bna, 11/09/2014 - 09:38

El vi de La Rioja es molt bo,; i aquest home em fa un abús excessiu. Independencia ja.

#37 pepe, andorra, 10/09/2014 - 19:59

este es tan cazurro de mi pueblo (Teruel, España, a mucha honra, ja, ja, ja, q gracia natural q tengo, a partir del carajillo número 69) que es capaz de haberse hecho las amenazas contra el mismo... y no le dejeis un cuchillo para cortar jamón, q se lo clava, ja, ja, ja.

#36 vila, vila, 10/09/2014 - 19:34

Ja els hi surt la agressivitat, la mala llet, les formes feixistes, dictatorials i Estalinistes en els que han estat educats. Han mamat la mamella de la victòria militar per les armes al que ells anomenen el seu poble, creuen tenir dret de pernada, tranquils, no tenen el que cal...

#36.1 Mila, vic, 11/09/2014 - 21:32

Vila.....no es ni imaginable que distingas entre adiestramiento y educación, pero debes saber que confundes los términos y tu caso es el de adiestramiento.

#35 Pedo Sanzzz, siudaz? . . . ottia, tu , no macueldo !, 10/09/2014 - 19:21

puèèè ... hicks! la berdás é que tanto se moriran loh que se creeng mah que loh otroh como loh que se creeng menoh que loh otroh !!! ... hicks!

En etta bida se muere tokiske !

hicks !!