Publicitat

L'alcalde va adjudicar obres a una empresa de 'Pretòria', però no se'n recordava

Amnèsia a Badalona

El alcalde de Badalona, Jordi Serra, en el centro, con Montilla, en un acto del PSC

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, del PSC, que a més és regidor d'urbanisme i territori, va dir fa dies que no recordava si algunes de les empreses implicades en l'operació Pretòria, com Proinosa o Espais, havia rebut alguna adjudicació o tenia prevista alguna promoció a Badalona.

La pregunta se la van fer els periodistes quan va començar l'operació del jutge Garzón contra la corrupció urbanística, i l'Ajuntament de Badalona va rebre un requeriment en el qual se li demanava informació sobre un solar no edificat de Badalona.

Posteriorment, es va difondre que es tractava d'un solar situat al front marítim de Badalona, de l'empresa Esplai, que tenia el projecte de construir un edifici en aquest punt. Aquesta operació és una de les que el jutge Garzón investiga en el cas Pretòria.

I a més, el president del grup municipal del PP de Badalona, Xavier García Albiol, que ha criticat aquest fet en un comunicat, ha lamentat "la manca de memòria de l'alcalde", porquè ha revelat que al mes d'abril es van adjudicar obres del fons estatal d'inversió local Proinosa per valor de 2,5 milions d'euros.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Serrano, Badalona, 20/11/2009 - 09:07

El señor Serra se pelea hasta con su sombra. Lo pusieron a dedo desde Nicaragua por que era el mamporrero del Zaragoza. Serra, que trabajaba en Nicaragua tenía la responsabilidad de traérle los cafés a Pepe Zaragona.

#5 tom, tom city, 19/11/2009 - 20:24

Aquesta notícia té tres setmanes i dos dies!!

#4 Antonio, Badalona, 19/11/2009 - 13:30

Badalona es diferente es una ciudad muy especial un año los pañuelos de la fiesta de mayo llegaro tarda porque los traían de la India, el dinero del puerto se acabo antes de hacerlo si el próximo alcalde es del Pepe o del Popo me el PSC ya sabemos ...

#3 peter, BDN, 19/11/2009 - 11:59

molt bo el vídeo, però obvien a alguna persona(personatge) i ... els anteriors alcaldes que hem tingut, tots també han posat mà a la caixa, (perdó han cobrat comissions) si no al temps,
Peter
(emprenyat)

#2 Oscar, Badalona, 19/11/2009 - 10:08

Soy socialista y Serra será el último Alcalde del PSC en Badalona durante unos añitos. Se lo estamos poniendo a huevo al Albiol del PP