Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2019. 12:23h.

'Amnèsia' de l'amic de Puigdemont

Víctor Terradellas no recorda si classificava els Mossos pel seu independentisme

'Amnèsia' de l'amic de Puigdemont

El president de CatMón i amic personal de Carles Puigdemont, Víctor Terradellas, que està sent investigat per malversació de fons públics, ha estat entrevistat a El món a RAC1 on ha utilitzat el 'comodí' del "no ho recordo" en innombrables ocasions. Terradellas s'ha fet acompanyar pel seu advocat durant l'entrevista.

D'aquesta manera,  ha dit que no recordava si tenia una llibreta on apuntava el grau d'independentisme dels caps dels Mossos d'Esquadra, malgrat que ha reivindicat que "sóc una persona particular i puc escriure el que vulgui. Si existeix de debò, la vaig fer per a mi”.

Tampoc recordava aspectes concrets de les diferents reunions aparegudes en el cas perquè "he parlat amb moltíssima gent. Poden sortir aquestes converses i d'altres. A la meva agenda potser hi tinc 10.000 o 15.000 noms i amb tots ells hi he parlat”.

De la mateixa manera, Terradellas tampoc recorda haver ofert a Rússia el reconeixement de l'annexió de Crimea a canvi del suport a la DUI, malgrat admetre que "és veritat que em vaig reunir amb Serguei Markov a Moscou. Hi vaig anar per fer altres coses i també em vaig trobar amb ell”. Tot i això ha remarcat que "mai he rebut cap indicació del govern, sempre he fet les coses perquè he volgut”.

D'altra banda, ha negat que s'hagi finançat l’estada de Puigdemont a Waterloo amb diners públics. “Poso la mà al foc que no hem donat ni un euro perquè el president Puigdemont pugui viure a Waterloo, ni tampoc per l’1-O”, ha afirmat.

Pel que fa a les subvencions rebudes, ha reivindicat que "està clar que són legals. Si no, no serien subvencions. També li puc garantir que s'han destinat a allò que tocava”. "He cobrat ben poc de la Generalitat en els últims anys. En 10 o 15 anys no he debut rebre ni un milió i mig d'euros”, ha argumentat.

“La fundació CatMón no ha parat de fer coses. La revista rebia subvencions i l'activitat que feien era un no parar”, ha defensat, a més d'indicar que "la Secretaria de l'Esport ens va pagar 14.000 euros en 5 anys”. “Tots els partits polítics posaven publicitat. Nosaltres hem estat treballant amb tothom”, ha manifestat.

Sobre la relació amb Carles Puigdemont, ha dit que "el considero un molt bon amic, un gran patriota. Ha fet coses bé i malament. Fa uns quants mesos que no el veig. Algun xat hem fet”. "Puigdemont mai em va demanar que busqués suports exteriors per la independència. Sempre he anat per lliure”, ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 Valenti, Tarragona, 01/12/2019 - 11:20

No sorpren que no se'n enrecordi. Veint-li la cara, es nota de seguida que te alguna tara mental.

#13 YONGÜEIN, REUS, 27/11/2019 - 14:54

Recomiendo a todos escuchar la entrevista. La podéis escuchar directamente desde la página de rac1 26/11/19. A la 10:26 de la mañana interviene lópez Alegre. No tiene desperdicio!!!
Los luchadores por las libertades y los derechos humanos justificando pactos con "democracias" como Rusia.
Con el caso de la consulta de Tortosa se han retratado..

#12 Sergi Sergio, Barcelona, 27/11/2019 - 13:44

Estos mangantes nunca recuerdan nada, tienen una fragil memoria selectiva, ahora de cobrar sus "servicios" si se acuerdan.

#11 Resistencia , Flors i violes , 26/11/2019 - 22:32

Pongo la mano en el fuego.. Bueno, no recuerdo si tengo mano.

#10 Veciana, Barcelona, 26/11/2019 - 20:44

#1.3

De paro nada,a pagar lo que han robado picando piedra de sol a sol con grilletes en los pies,como en Arizona.