Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2009. 19:41h.

Amnistia Internacional, contra ETA

AI expressa la seva "condemna sense reserves dels greus abusos contra els drets humans"

Amnistia Internacional, contra ETA

Funeral pels dos guàrdies civils assassinats a Calvià, amb assistència de membres de la família reial (foto: ACN / Júlia Pérez)

"Davant els atacs indiscriminats dels últims dies i sent el 50 aniversari de la creació d'ETA, Amnistia Internacional reitera una vegada més la seva condemna sense reserves dels greus abusos contra els drets humans comesos per ETA", afirma aquesta entitat en un comunicat. Afegeix que "rebutja de forma categòrica qualsevol argument o objectiu que pretengui justificar aquests abusos i insta una vegada més a ETA a posar fi immediatament i amb caràcter definitiu a la seva campanya d'homicidis, amenaces, i fustigament".
 
Amnistia Internacional demana "que s'obri una investigació exhaustiva dels fets i es dugui davant la justícia als responsables d'aquests abusos de drets humans".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Anton, Terrassa, 02/08/2009 - 11:18

La llibertat de les persones està per davant de qualsevol idea política, i AI fa be en denunciar-ho.Veig molts comentaris d\'independentistes radicals amb poc contingut polítici i molt d'odi irracional. Jo crece que són gent d\'extrema dreta

#14 Joan, Lloret de Mar, 01/08/2009 - 22:41

Amnistia Internacional no diu res dels drets humans que trepitgen en nom d'espanya, de l'audiencia nazionar o de la llei antiterrorista, pero defensa el terrorisme d'estat.
Amnistia Internacional es ven per diners i subvencions....CORRUPTES

#13 Joan, Lloret de Mar, 01/08/2009 - 22:37

Amnistia Internacional no lluita a favor dels democrates, no diu res de l'ilegalitzacio de partits democratics pel fet de no dir el que els altres volen sentir, no diu res de la gent tancada a la garjola per escarmentar el jovent que no pensa com ellls..

#12 Català, Catalunya, futur Estat europeu., 01/08/2009 - 16:07

...el dret a l'autodeterminació. Dos pardals..., NO. Centrat amb les vides humanes i deixa la resta en pau.

#11 Català, Catalunya, futur Estat europeu., 01/08/2009 - 16:03

Aviam \\\"No he de callar\\\", a veure si et mossegaràs la llengua. Una cosa es lamentar i condemnar la pèrdua d`una vida humana d`aquesta manera, cosa que comparteixo, l`altra es que a la vegada pretenguis carregar contra un projecte polític...