Política · 30 de Desembre de 2014. 18:58h.

Anarquistes, contra el PP

Pintades a les seus del Prat i Viladecans per reclamar “llibertat” per als presos de l'operació Pandora

Anarquistes, contra el PP

Imatge de les pintades

Anarquistes han fet pintades a les seus del PP al Prat del Llobregat i Viladecans per a reclamar “llibertat” per a les persones que encara estan empresonades en relació a la coneguda com a operació Pandora.

La seu del Prat ha estat pintada la darrera matinada amb el lema “llibertat anarquistes preses, sense justícia no hi ha pau”. Durant el cap de setmana també es van fer pintades i es va llençar pintura contra el local dels ‘populars’ a Viladecans.

Precisament, dissabte passat es va fer una manifestació a Barcelona per a reclamar també llibertat per als anarquistes presos. Durant la marxa es va pintar la façana de la seu de CDC al barri de Gràcia i es van trencar vidres de sucursals bancàries i d’altres comerços.

El passat 16 de desembre els Mossos van detenir 11 persones -set encara estan a la presó- acusades de "pertinença a una organització criminal amb finalitat terrorista de caire anarquista violent".En l’actuació policial, de la que és competent l'Audiència Nacional, els agents van realitzar catorze entrades, onze a la localitat de Barcelona (vuit domicilis i tres locals), una a Sabadell, una Manresa i una a la localitat de Madrid.

5 Comentaris

Publicitat
#1 Compte nanus!, Barcelona, 30/12/2014 - 19:30

I SI NO ENS FEU CAS, tornarem a trencar els vidres dels botiguers.

#1.1 Anarquista, Badalona, 30/12/2014 - 23:50

I tu qui ets? Un mosso de la Unitat d'Investigació, que són els qui fan les destrosses?

#1.2 anarquista o terrorista, Barcelona, 31/12/2014 - 11:01

Lo que pasa es que os gusta poner la cara delante de la porra. A estos se les llama parasitos.

#1.3 C.N., Barcelona, 31/12/2014 - 19:37

I tu qui ets?, deus ser el de la litrona que sortia a la foto mentre els colegues esbotzaven l'aparador.

#1.4 pepe, andorra, 02/01/2015 - 12:42

Si los chicos de la FAI y la CNT, aquellos q salvaron Barcelona de los facciosos en el 36 junto a la GC, levantaran la cabeza y vieran el percal, seguro q dirian lo mismo q Paquita la culon ¿pa'que tanta rotonda? Q tiempos cuando eran los unicos q luchaban contra los patronos explotadores y el estad