Publicitat
Política · 25 de Setembre de 2010. 13:12h.

Andalusia diu "hipòcrita" al Parlament pels braus

La Junta afirma que el debat respon a que “és un senyal d'identitat nacional d'Espanya”

Andalusia diu "hipòcrita" al Parlament pels braus

Imatge dels correbous

El conseller de Governació i Justícia de la Junta de Andalusia, Luis Pizarro, considera que la decisió del Parlament català de prohibir les curses de braus a Catalunya a partir de 2012 és “hipòcrita”, ja que, en la seva opinió, tot respon a que “el brau és un senyal d'identitat nacional d'Espanya”.

En una entrevista a Canal Sur Radio, el conseller ha defensat la festa a Andalusia: “Aquí tenim un reglament taurí que cuida molt de totes aquestes festes populars sense la necessitat que l'animal pateixi”.

En aquest sentit, ha reconegut “el compromís i la sensibilitat en relació amb aquest reglament”, així com l'obstinació dels ajuntaments per complir-lo.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Toti, Igualada, 27/09/2010 - 15:05

Aquets que parlen de subvencions i el PER no tenen ni punyetera idea, jo hi tinc negicis a Andalusia i alla aiixo ja fot anys que s´ha suprimit, el que no diran es que alla la vida es molt mes barata que aqui, i alla va per el que es diu JORNALES que presisament son molt mes baixos que aqui

#21 cartanya, bcn, 26/09/2010 - 18:43

Mes hipòcrita es mantenir-se en els càrrecs a base de paga les PER als seus ciutadans amb càrrec a les altres comunitats i quedar-se esperant rebre-les, des pres de mes de trenta anys, però això es el socialisme del PSOE, mantenir el clientelisme i si pot ser també fomentar-lo.

#20 lo Sisdco el Rutx, Terrassa, 26/09/2010 - 13:30

Fem mnalament de fer.nos ressó de lo que puguin dir aquests subvencionats, no tenen res millor que fer !

#19 Catalunya real, Barcelona, 26/09/2010 - 12:06

shosta, amic, sabràs que tu, si vius a Catalunya també col·labores a pagar aquest sous. En el teu cas sembla que ho fas de gust. Sobre el PP, dir-te que als teus,no cal ser un linx per saber quins són, a populistes no els guanya ningú i esteu infinitament més a prop del PP que jo, Espanya us uneix

#18 shosta, la catalunya de veritat, 25/09/2010 - 23:36

Catalunya real, cagondeu, si que ets ric que pagues el sou a tanta gent?, escolta, si ets tant ric, pagame'n una mica a mi, sino, deixa de ser tan populista, que semblarás del PP aviat.

I tota la raó per La Junta, A CATALUNYA LA POLÍTICA ESTÁ PLENA DE HIPÓCRITES, ESPECIALMENT ELS NACIONALISTES.