Publicitat
Política · 18 de Maig de 2017. 22:42h.

Andalusos demanen la independència d'Espanya

"Si Catalunya marxa nosaltres serem els següents"

Andalusos demanen la independència d'Espanya

El president de l’Assemblea Nacional Andalusa, Pedro Ignacio Altamirano, durant l'acte

L'Assemblea Nacional Andalusa ha reclamat la independència d’Andalusia durant la presentació que l’entitat ha fet a les Cotxeres de Sants de Barcelona. "Si Catalunya marxa nosaltres serem els següents, perquè som una nació igual que una altra”, ha dit el president de l’entitat, Pedro Ignacio Altamirano.

Altamirano ha afegit que “avui ja no és possible acceptar qualsevol  reforma que vingui de Madrid”. “L'única via possible és la independència d'aquest estat madrileny corrupte”, ha reblat. El dirigent de l’ANA afirma que sempre està "fastiguejant i esmicolant a tot aquell que no opina com ell”.

El president de l’Assemblea Nacional Andalusa diu que “el que ens trobem avui els andalusos i els catalans és una lluita per la supervivència i la democràcia en un estat corrupte i opressor, hem de trobar junts una solució”. “No volem formar part d'un estat que prohibeix l'exercici de la democràcia, d'un estat opressor que tot el que no veu bé el corromp, volem ser independents, volem la república Andalusa”, ha etzibat.

L'ANA té uns 15.000 socis des de que es va fundar fa sis mesos i va sorgir arran de la Diada de l'Onze de Setembre de l'any passat, on va constatar que Andalusia també necessitava un òrgan que agrupés la ciutadania "marginada". A l'acte han participat representants d'ERC, PDECAT, Demòcrates, la CUP, Súmate, i ANC.

Imatge de l'acte

Publicitat
Publicitat

89 Comentaris

Publicitat
#61 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 20/05/2017 - 09:23

Hi ha gent molt mal pensada que diu que la financiacio d´aquest esperpent esta sortint de butxaques d´ institucions molt aficionades a fabricar delirants pactes nasiunals per qualsevol cosa que es mogui, pretenent crearli un nou front ceballut a l´estat alla on no s´ho espera despres que els bascos es neguesin a jugar al seu corro de la patata

#61.1 Javi rom, Espero, 23/05/2017 - 21:50

No entiendo. Por favor puedes escribir en una lengua que nos entendamos. Gracias y perdón por no haber aprendido su lengua .

#60 Lola, Jaén, 19/05/2017 - 23:10

Pero bueno este tío de donde ha salido?? Es que no tenemos bastante con un tonto en Cataluña para que ahora nos salga otro aquí?lo que nos faltaba! Pero quien ha pedido eso?? será el??a ver si es que todavía no se ha ido de casa de su madre y es esa la independencia que quiere...

#59 DARDO121, BARCELONA, 19/05/2017 - 21:20

Y quien os va a pagar por no trabajar??

Porque ahora chupais de España, y de los delincuentes psoetarras

Si os vais, a comer ladillas, tonto del culo

#59.1 Lola Chamorro, Jaén, 19/05/2017 - 23:07

Y a ti quien te paga? A mi, mi empresa. Ten mucho cuidado que lo de este tío es una fiebre que le ha dado, pero tu posiblemente tengas que cambiar el Dni

#58 Uno, Una, 19/05/2017 - 21:04

Leo enoticies desde tiempos de diarioiberico.com, y no falla, es nombrar "Andalucia" y se bate el record de comentarios y visitas. A los nacionalistas, tanto españolistas como catalanistas, les pone mucho este tema (casi siempre negativamente). Es un dato objetivo digno de estudio.

#57 abellot, c, 19/05/2017 - 19:24

El PSOE, un dels puntals del corcat edifici del 78, ha construït un règim clientelista a Andalusia que avui només s'aguanta gràcies al superàvit fiscal que reben de les comunitats del nord. D'aquí l'interès en no tocar res i continuar mantenint els privilegis de l'oligarquia de sempre.