Publicitat

Aragonès només aconsegueix reunir-se amb el cap del govern andorrà

Andorra ens mira

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s'ha reunit aquesta tarda amb el cap del Govern d’Andorra, Xavier Espot, i ha destacat que amb aquesta trobada “reprenem les relacions bilaterals entre el Principat d’Andorra i la Generalitat, i iniciem una nova etapa en la qual intensificarem les relacions entre els dos governs i enfortirem la col·laboració i el treball conjunt”.

El cap de l’Executiu ha fet aquestes declaracions en una compareixença informativa conjunta amb el cap del Govern d’Andorra, qui ha fet notar que la reunió ha estat una “ocasió històrica”, perquè feia 12 anys que no es produïa una trobada entre els mandataris dels dos territoris, tot i que “les relacions de bon veïnatge s’han mantingut inalterables”.

Tant Aragonès com Espot han posat de relleu que la voluntat és reunir-se una o dues vegades a l’any i que la propera seria a Andorra. “En aquestes trobades es dissenyaran les estratègies compartides en clau de futur per als nostres respectius països”, ha subratllat el president de la Generalitat.

Pere Aragonès ha remarcat que amb la reunió d’avui “donem un nou impuls a aquesta nova etapa amb la que reforçarem les sinèrgies entre els dos governs i el bon veïnatge amb un país amb el qual històricament hem estat interconnectats”.

“I ho farem cooperant des de la confiança mútua i la voluntat de progrés, i des de la responsabilitat compartida de treballar per tal de millorar la vida de tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya i Andorra”, ha conclòs.

 

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 una pregunta, Tarragona, 14/07/2021 - 15:09

¿Es verdad que en la entrada de Andorra hay una foto de grandes dimensiones de toda la familia Pujol ?

#12 Adrián, Barcelona , 14/07/2021 - 14:10

Andorra lo que mira son las cuentas corrientes de nuestros políticos y nuestros empresarios. Ellos siempre son bienvenidos.

#11 recordad 6 y 7 de septiembre, secesionismo es fascismo, 14/07/2021 - 12:43

" feia 12 anys que no es produïa una trobada"

¿y los envíos semanales de sacas llenas de billetes de 500 no cuentan?

#10 Encara rai, Barna, 14/07/2021 - 11:13

Andorra no ñes el país més pedtit del mon, segons la talla del president nostrat li tocaría San Marino.

#9 Nancy Escamada, Salamanca., 14/07/2021 - 11:03

Es el sitio, Andorra, ideal para evadir capitales y estos tienen que estar preparados para salir corriendo el dia que estallen los guardias civiles o el ejército al que están provocando a diario, como en otros tiempos que acabaron mal.
Además nadie quiere saber nada de ellos si no hay pelas de por medio.