Publicitat
Política · 11 d'Agost de 2018. 11:17h.

Andrea Levy veu risc de “guerra civil” a Catalunya

“A nosaltres, no ens creuen legítims ciutadans a Catalunya. Creuen que estem de lloguer”

Andrea Levy veu risc de “guerra civil” a Catalunya

Andrea Levy

La vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, adverteix del risc de “guerra civil” a Catalunya per la possibilitat que es perdin els “afectes” entre amics i familiars. La dirigent 'popular' ho ha dit en una entrevista a El Mundo, on carrega contra l'independentisme per separar els catalans “entre bons i dolents”.

Levy critica que els independentistes “ens van dividir entre bons i dolents catalans, demòcrates i no demòcrates; i després, ja entre els que tenien i no tenien sentiments”. La vicesecretària d'Estudis i Programes del PP destaca la importància de no perdre els afectes, perquè “quan es perden entre amics i veïns és quan comença veritablement la guerra civil, quan la barbàrie transcendeix el que és humà”.

“A nosaltres, no ens creuen legítims ciutadans de Catalunya. Creuen que estem de lloguer”, ha denunciat la dirigent del PP. També ha criticat que en els mítings de Junts per Catalunya “es projectaven les cares de polítics de l'oposició perquè el públic els escridassés”.

Levy ha qualificat el nacionalisme de “tòxic” i ho ha contraposat amb el patriotisme, que ha titllat de “sa”. “Un nacionalista és algú que veu enemics on hi ha compatriotes”, conclou la vicesecretària dels 'populars'.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#13 Juanico, Barcelona, 13/08/2018 - 11:25

La misèria mental del PP i de C's té premi.

Què farfolla aquesta mala persona ?

#12 Tetecohete, Barcelona, 12/08/2018 - 15:45

Pues ojala yo no pienso perdonar a esos lazis amarillos no pienso tener piedad. A LA GUERRA

#11 sid, bcn, 12/08/2018 - 15:15

Que en Levi té raó ho demostra q els polítics secessionistes es creuen q parlen en nom de tot el poble català i no menteixen, estan convençuts q només els secessionistes són catalans, un lider i un poble q no admet discrepàncies per arribar a l'imperi i poder repatriar la pasta de Suissa sense problemes

#10 G.Bellalta, Cominos (Malta), 12/08/2018 - 14:29

Esto mismo lo llevó diciendo acem años ,, pero la gurra civil no es que el ejército pasee por las calles , la guerra es que las instituciones de gobierno solo trabajas para una minoria y que si no piensas, como ellos estas contra ellos si tu te identificas como Español ya eres anti catalán , si tienes negocio y persona conocid, la cagas.

#9 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ALCALDE QUE TE VOTIN ELS REFUGIATS QUE TAN AJUDA E.R.C. NO AJUDEU ALS CATALANS A CASA NO HUS VOTAREN , LA DRETA ESPAÑOLA EN SABEU MOLT DE FER GUERRA CIVIL BARO AJUDAR FER LA ULTIMA A FRANCO I BARO G, 12/08/2018 - 05:44

ANDREA LEVY ,Aqui LA UNICA GUERRA CIVIL Que ban tenir a Espanya la ban FER ELS TEUS MILITARS ESPANYOLS Al Frente un tal FRANCISCO FRANCO . Cal fer memoria per no dir UNA Tonteria tan gran Despres de LA GUERRA CIVIL ESPAÑOLA Ban tenir una DICTADURA Jo lo unic que beix que UNIONISTAS y INDEPENDENTISTES, Esteu QUI LA DIU Més Grossa .

#9.1 sid, bcn, 12/08/2018 - 15:09

Els militars Espanyols colpistes recolçats per la família Puigdemont