Publicitat
Política · 1 d'Octubre de 2009. 21:57h.

Àngel Colom penja el telèfon a Manuel Fuentes

El locutor de Catalunya Ràdio l'acusa d'haver faltat "a la seva paraula" per haver anat a TV3

Àngel Colom ha penjat el telèfon a Manel Fuentes durant el programa El Matí de Catalunya Ràdio. El periodista li ha preguntat diverses vegades quines persones van ajudar a pagar els deutes del Partit per la Independència (PI). I també per què les xifres entre el que diu que va obtenir de Fèlix Millet i el document amb la seva signatura, aportat per El Periódico, no coincideixen. Colom, en un moment de l'entrevista, ha tractat d'acomiadar-se, però Fuentes no li ho ha permès i li ha retret que preferís anar als estudis de TV3 enlloc de ser-hi a Catalunya Ràdio, quan ja s'hi havia compromès, segons el periodista. Quan Fuentes ha preguntat Colom si la seva negativa a atendre Catalunya Ràdio havia estat després de rebre una trucada d'Artur Mas, el responsable d'Immigració de Convergència Democràtica de Catalunya ha penjat el telèfon.

Aquesta és la part final de l'entrevista:

-(Manel Fuentes) Qui el va ajudar?
(Àngel Colom) Amics meus. En una situació com aquesta es van a buscar els amics, i per sort jo al llarg de la vida he tingut sempre gent que m'ha ajudat. Sempre he treballat pel país, sempre ho faig i sempre ho seguiré fent.

-(MF) Qui eren?
-(AC) Jo no li diré pas els noms dels meus amics. Ara, estem parlant d'una cosa de fa nou anys. Ho vam fer i sortosament aquella etapa està tancada i li agraeixo l'oportunitat que m'ha donat per expressar-me a Catalunya Ràdio.

-(MF) La factura és de 25 milions i vostè diu que n'ha cobrat 12. On són els altres?
-(AC) Jo vaig rebre estrictament al voltant de 72.000 euros.

-(MF) La seva firma figura en una quantitat molt superior...
-(AC) Jo que vol que li digui. Jo no hi era pas al Palau. I no porto pas la contabilitat del Palau.

-(MF) Vostè va signar aquell paper.
-(AC) Jo li dic que vaig rebre aquesta quantitat. I ara, si em permet, haig de deixar-ho perquè he arribat a TV3.

-(MF) Esperi's un moment senyor Colom perquè amb això volíem acabar. Vostè es va comprometre ahir per la nit a ser a aquest estudi, oi?. A l'estudi de Catalunya Ràdio amb mi, sí o no?
-(AC) Em va trucar i després em va arribar un missatge del...

-(MF) No sé si en el que m'acaba d'explicar vostè ha faltat a la seva paraula, sobre el fet de ser aquí avui, vostè ha faltat a la seva paraula senyor Colom.
-(AC) Jo he atès el seu mitjà de comunicació. Molt amable i bon dia.

-(MF) Ha parlat amb el líder de Convergència actual el senyor Artur Mas?

En aquest moment, Colom penja el telèfon i Fuentes afegeix: "Aquesta és la reacció d'Àngel Colom, quan avui El Periódico publica que el Palau va pagar deutes del partit d'Àngel Colom quan ja no era militant d'aquest partit i estava com a militant de la formació Convergència Democràtica de Catalunya".

Manel Fuentes, en una foto d'arxiu, a l'estudi de Catalunya Ràdio
Publicitat
Publicitat

81 Comentaris

Publicitat
#81 Carles, Verges, 03/10/2009 - 09:35

Pagana d ultramort, quin nom més bonic. Jo només dic que li donem molta importancia a algu que potser s'ha exedit en les formes però que ens pot apropar al fons de la qüestió. I jo a saber no renuncio, per molt Independentista que sigui.

#80 Romà, Ullestret, 03/10/2009 - 09:22

Peper amb tot el carinyo si el teu referent és el Cuní anem fins.Com és que ningú no té ganes de saber com es que Colom va demanar diners a Millet. Pq era un mecenes? Jeje.Us interessa més desviar atenció cap en Fuentes eh? Ai pollastres

#79 perpe, 123, 02/10/2009 - 21:09

En fuentes no és ningú i es pensa que pot anar de cuní per la vida, és patètic, es nota que te una emprenyada per que no ha anat a seu sectari programa.

#78 Lluís, banyoles, 02/10/2009 - 18:50

Vergonya aliena. El programa li va gros. En Fuentes vol ser agressiu i és maleducat.

#77 Nacho, pollera, 02/10/2009 - 17:30

Oh!!Quina decepció.Jo que volia tornar a veure el video porno sencer del Nacho Vidal a Barcelona... si, si aquell que heu posat durant tot el mati en portada, aquell que algun periodista d investigació que teniu ha trobat mentre llegia docs sobre el Palau