Publicitat
Política · 27 de Maig de 2011. 15:42h.

Àngel Ros: "A les places no s’hi pot viure ni acampar"

Ferran creu en canvi que Puig "s'ha extralimitat"

Àngel Ros: "A les places no s’hi pot viure ni acampar"

Àngel Ros, en una foto d'arxiu

El PSC no es posa d'acord amb com s'ha d'actuar amb els indignats que des de fa gairebé dues setmanes han ocupat algunes places públiques de Catalunya. Així, mentre el diputat socialista, Joan Ferran, ha assegurat que el conseller d'Interior, Felip Puig, "s'ha extralimitat", l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha dit que "a les places no s'hi pot viure ni acampar".

El paer en cap ha explicat que la decisió de desallotjar la plaça de Ricard Viñes ha estat de la Generalitat, a través dels Mossos d'Esquadra, "que són els qui tenen la competència de l'ordre públic. La Guàrdia Urbana hi ha col·laborat en el marc de les seves atribucions de via pública i respecte a les ordenances municipals".

Ros ha afegit que "a les places no s’hi pot viure ni acampar. Els ciutadans que ho desitgin es poden manifestar, concentrar i fer les seves protestes en tot l’espai públic tal com marca l’ordenament jurídic i els drets constitucionals que els assisteixen . I en aquest cas, les autoritats no només reconeixen aquests drets, sinó que hi posen els recursos dels cossos de seguretat perquè puguin exercir-los amb garanties”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 daniel, MATARO , 29/05/2011 - 04:33

ell si que viu bé...aparte de ser politicazo, ha currao para Cocaclola, San Miguel e IBM...
bravo....otro montadísimo

#13 jajajajaaa, barcelona, 28/05/2011 - 13:14

si es de l´opus que fa al PSC?

#12 ros agressor, lleida, 28/05/2011 - 11:09

Aquest alcalde mentider i de l'Opus ha aconseguit provocar la manifestació més llarga de la història a la ciutat.No ens aturarem.Ho fem pels nostres futurs fills.cap agressió sense resposta

#11 carmel, lleida, 28/05/2011 - 09:57

és increïble el cinisme dels polítics. ells miilor que mai i la gent patint per la feina i els seus drets, I damunt hem d´estar-nos muts. Sr Ros, vostè és socialista com jo budista. Els indignats han de lliuitar contra la casta que ens governa.

#10 ramon, barcelona-c, 28/05/2011 - 00:36

Don alegría sentir les manifestacions d'un alcalde de reconeguda intel.ligència, per aixó ha guanyat, i a qui i el voten fins i tot els que no son del partit. Per uns instatnts cal fruir d'una declaració buida de sectarism partidista, que per uns instants et fa creure que som adults, Fals Fals