Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2015. 22:08h.

Àngel Ros fulmina Marta Camps

Per "falta de confiança en el darrer any i mig"

Àngel Ros fulmina Marta Camps

Una imatge d'Àngel Ros amb Marta Camps (Foto: La Paeria)

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha cessat aquest dimarts a Marta Camps com a primera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme per motiu “de falta de confiança en el darrer any i mig”.

A través d’un comunicat de premsa s’afegeix que la decisió ve “aguditzada en les darreres dates per les manifestacions públiques realitzades per Marta Camps, reconeixent ella mateixa que havia canviat la relació amb l’alcalde i transmetent una manca total de confiança i sintonia amb el paer en cap”.

Donat que les tinences d’alcaldia representen els primers col·laboradors de l’alcalde, càrrecs basats en la capacitat i confiança i “faltant aquesta darrera de forma reiterada aquest darrer any i mig” l’alcalde ha resolt cessar en les seves funcions de 1a tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme a Marta Camps, que passa a ser regidora del grup municipal socialista.

Les funcions que assumia fins ara Marta Camps han quedat reorganitzades. Els actuals tinents d’alcalde del 2 al 6 passen a ocupar els llocs de l’1 al 5 i el sisè tinent d’alcalde serà el regidor Joan Gómez.D’altra banda, les funcions de la regidoria d’Urbanisme les desenvoluparà el tinent d’alcalde Fèlix Larrosa, excepte en els àmbits de Mobilitat i OMAC, que passen a dependre del regidor Joan Gómez.

D’acord amb l’ordenament municipal, al proper ple es donarà compte d’aquests nomenaments per decret. Així mateix, l’alcalde proposarà al ple el cessament de la directora de Serveis d’Urbanisme, Teresa Serentill. Unes funcions que assumirà Josep Farrero, també director de Serveis d’Economia.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Silvia, Balaguer, 19/02/2015 - 19:24

Ja ho diu el video del youtube...

Menti-ROS


https://www.youtube.com/watch?v=XwJmfZXvcEI

#2 Rocacorba, Girona / CAT/, 18/02/2015 - 23:10

Sr. Angel Ros, planifiqui ve el seu estatus de direcció, que li queden 4 mesos, mal comptats. Busquis un partit mes castellà.

#1 david, lleida, 18/02/2015 - 22:34

Ay angelito... Adiós a la silla d alcalde amigo! Entre tus politicas, enchufes, radars, mentiras, ceses y por lo poco social q tiene tu partido... A la calle!!!