Publicitat
Política · 21 de Juny de 2011. 12:22h.

Àngel Ros vol que Iceta i Zaragoza se'n vagin

L'alcalde de Lleida creu que "s'han identificat molt" amb la direcció actual del PSC

Àngel Ros vol que Iceta i Zaragoza se'n vagin

Ros, amb Iceta, en una imatge d'arxiu

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, en una entrevista a El País, anuncia que "no renuncio a estar en el nucli dur de la direcció, sigui primer secretari, president o secretari general adjunt" del PSC.

En aquest sentit considera que "Iceta i José Zaragoza s'han identificat molt amb aquesta direcció. Per això crec que és difícil que estiguin en el nucli dur que sorgeixi del congrés". "Hem de competir amb l'espai més progressista de CDC i amb el més moderat de l'esquerra", afegeix.

Ros apunta que "el segon tripartit va tenir menys legitimitat, estava agafat amb pinces perquè vam perdre clarament les eleccions. La gestació dels tripartits no va ser un error, però la política que van desenvolupar si va cometre importantíssims errors de gestió i en les relacions entre els socis de Govern".

També afirma que "hi ha set o vuit alcaldes a l'executiva que haurien de tenir més responsabilitats en el nucli dur de la direcció. Ara tocaria un major pes de la Catalunya no metropolitana en el partit. Sens dubte, però sobretot perquè s'identificaria més amb determinats valors de país ".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Wasaman, Lleida, 21/06/2011 - 23:55

Jo vaig votar a l'Angel Ros, com molts altres, per que es una persona molt competent, i a mes podria guanyarse la vida perfectament fora de la politica (que ja es molt). Pero aquestes son unes eleccions gens ideologiques i a les autonomiques no ho faria.

#6 Bacus, Sort, 21/06/2011 - 17:54

Si tinguessin vergonya Zaragoza i Iceta ja haguessin plegat, ells son junt amb Montilla, entre d'altres, els grans culpables de la debacle.

#5 Anton, Castellserà, 21/06/2011 - 16:28

Sembla que hi ha algú dins del psc que ho te clar, encara que jo no combregui amb el psc, es a dir; no mi he identificat mai, veig que el sr. Angel Ros te tota la intenció de agafar el brau per les banyes.

#3 santsenc, Vila de Sants, 21/06/2011 - 13:37

Seria bo pel PSC i pel pais que el PSC fos PSC i no PSOE. Está molt bé ser solidaris, encara que si nosaltres no pensem en nosaltres no ho farà ningú.

#2 Saulo, Cornellà, 21/06/2011 - 13:36

l'Iceta, el Zaragoza, el Serafini, la de Madre, el Corbacho, el Montilla, la Tura, el Nadal, el ...., ni amb aigua bullent te'ls treus de sobre. Tota la vida vivint sense fer ni un bri de vfeina, que vols que facin hores d'ara. Els hi hem de seguir pagant, mes rere altre, i dietes, i comisions, i

#2.1 Al carrer, collons !, Barcelona, 21/06/2011 - 22:43

Tota aquesta penya està soldada amb "loctite" a la cadira

#2.2 Gent massa vista, necessari canvis, 22/06/2011 - 09:37

Aquesta gent es va omplir la boca demanant canvis i neteja als convergents per, segons ells, les dues derrotes electorals en set anys i ells en porten la tira i més al front perdent roba a cada bugada, el declivi puja a les dues darreres eleccions a la Gene i aquestes municipals, els Duracell