Publicitat
Política · 13 d'Agost de 2022. 12:57h.

Àngels Chacón abandona la política

"S'ha de saber guanyar i perdre, admetre errors i quan cal marxar"

Àngels Chacón abandona la política

L'exconsellera i exsecretària general del PDeCAT, Àngels Chacón, ha anunciat aquest dissabte que dimiteix com a secretària general de Centrem i abandona la política, malgrat que continuarà militant a la formació.

En un escrit publicat a les seves xarxes socials, Chacón ha assegurat que "en política s'ha de saber guanyar i perdre, admetre errors i quan cal marxar, per mi ha arribat aquest moment". "Sento sincerament si algú no entén aquesta decisió terriblement difícil", ha afegit.

La ja exsecretària general de Centrem ha explicat que "tinc i crec en un projecte de país. Tot i això, em costa conviure amb les lluites internes i el repartiment de quotes de poder dels partits i per això he pres la difícil decisió".

Tanmateix, afirma que "continuaré compromesa amb el futur de Catalunya i el sue progrés, continuaré defensant la necessitat dels lideratges femenins i treballant per una societat més equitativa, plural i lliure".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Tabarnés puro, Barcino , 14/08/2022 - 08:44

Agur. Tu región, que vosotros llamáis paiset, no te echará en falta.

#8 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 14/08/2022 - 01:59

Ja s´han complit els 18 mesos ?

#7 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 13/08/2022 - 20:15

Adios, Àngels Chacón, que te vaya bien fuera de la política. No te echaré de menos.
¡A ver si Puigdemont no tarda en seguir tu ejemplo!

#6 Neferu, Barcelona, 13/08/2022 - 19:38

Sobre todo Sra. Chacón, admitir errores y tener la dignidad y ética suficiente para dimitir..Y créame que entiendo su dimisión porque la política que se ejerce es un verdadero estercolero. Pero, tranquila, que no tardará ud. en tener un puesto de menos relevancia quizás pero de un buen sueldo. No le quepa duda.

#5 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 13/08/2022 - 15:56

I pensar que tot va començar amb l´inesperada visita de la UDEF a un Molt Honorable domicili barceloni i el tortuos viatge en helicopter d´un sosias del Charlton Heston

La que han liat els nets dels que va guanyar la guerra i tot per escapolirse de l´angoixant ale al clatell de la Fiscalia Anticorrupcio i dels indocils del 15M

Y total pa ná

#5.1 Llu-Lluís, Deixa-ho, 13/08/2022 - 16:42

Que cony és aixo de la UDEF ??