Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2019. 14:37h.

Àngels Chacón admet que els talls perjudiquen l'economia

La consellera constata que "les protestes alteren el circuit normal de la logística"

Àngels Chacón admet que els talls perjudiquen l'economia

La consellera d’Empresa, Àngels Chacón, en declaracions a El món a RAC1, ha assenyalat que "les protestes alteren el circuit normal de la logística. Hem d'analitzar com fem compatible els nostres drets legítims de protestar, perquè no podem estar com si no passés res, però també hem de ser clars que la nostra economia productiva és un dels nostres puntals que cal preservar".

"Em nego a haver d'escollir entre l'economia productiva i els nostres drets democràtics", ha afegit, a més de remarcar que "el tall de carreteres dificulten la logística ordinària". "Una de les coses que ens fa forts com a país és la nostra economia: autònoms i patits empresaris, no només grans empreses. I tinc molt clar que vull ser un subjecte, no un objecte. No podem fer com si res: tenim companys empresonats a més de 10 anys. De normal, no en té res", ha indicat.

"Porto el llaç groc a un cantó i, a l'altre, l'escut de la Generalitat com a consellera", ha dit, a més de reclamar "diàleg, negociar per resoldre un problema polític. El que no podem fer és permetre que es normalitzi aquesta situació davant de les bestieses que hem viscut i estem vivint. Això perjudica? Això altera, és evident".

"El MWC tria Barcelona pels nostres actius. No es traslladarà a un lloc que no tingui el nostre sistema d'start ups, sent un referent en tants i tants aspectes. El MWC no perilla per aquestes mobilitzacions. No s'està plantejant marxar", ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 luis, barcelona, 15/11/2019 - 09:11

Diu:
….El MWC no perilla per aquestes mobilitzacions. No s'està plantejant marxar", ha assegurat….
¿APOSTAMOS?

#6 Vlac, Barcelona, 14/11/2019 - 16:44

1.- Los CDR nunca han trabajado y no conocen la problemática de la industria moderna y Global.
2.- Si hay inseguridad en el just in time, las empresas se largan rápidamente.
3.- Os estáis jugando que el Baix Llobregat se convierta en un desierto.
4.- SEAT es la fábrica mas moderna , compleja y da la mayor calidad de Europa, se desmonta en un pl

#5 botifler1914, wATERPUS, 14/11/2019 - 16:32

Habla con tu jefe, el que hable con su hija y todo arreglado.
Si pones a un zorro a guardar tus gallinas, la cosa acaba mal seguro.

#4 Didac B., Barcelona, 14/11/2019 - 16:25

Menys paraules i més fets. Si realment pensa que el desgavell actual de l'anarquia legalitzada pel Torrat es un atemptat directe a l'economia i la reputació d'aquest pais, lo que ha de fer es plegar, dimitir i aixi desligitimarà la linia de l'activista que te segrestades les institucions. Només d'aquesta manera serà creible, lo demés es un en

#3 Economie touchée, Barcelona, 14/11/2019 - 16:15

Home, això ho constata qualsevol que tingui dos dits de front. De seguir amb la barbarie, també el MWC pot tocar el dos a qualsevol altra ciutat més serena. En quan a les nostres vies de incomunicació, dons rutes alternatives. Pretendre ensorrar la nostra economia per una sentència que tots sabem, té solució és de bàrbars descerebrats