Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2014. 19:56h.

Anglada acusa ara un regidor de Vic de tràfic d'armes

L’exlíder de PxC presenta tres querelles més contra dos regidors del partit ‘ultra’

Anglada acusa ara un regidor de Vic de tràfic d'armes

Una imatge d'Anglada davant el jutjat

L’expresident de Plataforma per Catalunya (PxC) i regidor a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada i Rius ha presentat aquest dilluns tres denúncies al jutjat de guàrdia local. Dues contra el regidor de PxC, Joan Carles Fuentes, i una contra la també regidora del mateix partit, Pilar Catalán.

Pel que fa a Fuentes, la primera denúncia es basa en una revelació de secrets, en afirmar que va fer públics a 9TV una sèrie de fets que vulneraven la intimitat d’Anglada i dels quals “només va poder tenir coneixement de manera fraudulenta”.

Anglada, a més, ha denunciat Fuentes per tinença, tràfic i dipòsit d'armes, municions o explosius. D’altra banda, la denúncia contra la regidora Catalán és per tràfic d’influències.

A la sortida del jutjat, Anglada ha manifestat que “sigui quin sigui la qualificació jurídica de la conxorxa, com que els fets quedaran provats per les gravacions, és evident que això  desacreditarà els actuals representats de PxC a l’Ajuntament de Vic”.

“Ningú no pot donar suport a persones capaces d’aquestes pautes de conducta, ni acceptar la veracitat de res del que hagin dit o diguin en el futur sobre mi, perquè llur odi, impostura i mala fe són públics i notoris”, ha afegit.

Finalment, l’expresident del partit ultra ha dit que Fuentes i Catalán són uns “impostors”, tot assenyalant que “la ciutadania, independentment dels tribunals, farà el seu càstig contra aquesta classe de gent”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 pep, Sort, 28/11/2014 - 18:27

Anglada fa pena. No l'estima ni la Marta que ja la hem vista smb en Jordi per Vic. Esta obsesionat per sortir per tv encara que sigui per fricades

#3 gallina pelada, vic, 25/11/2014 - 14:24

#2.2

Ostres Sonia, quin exit. Això si que és un exit, regidor (que no pinta res) a l´ajuntament de Vic. Brutal... jejejjeje

#2 Pere Damian, Vic, 25/11/2014 - 09:45

Aquest tio esta ben "penjat". No sap que més fer per sortir a l´e-noticies. Ningú el pot veure a Vic ni li fa cap cas. És una joguina "ben trencada".Que malament ha acabat.

#2.1 Sonia, Vic, 25/11/2014 - 10:56

El penjat ho seràs tu ignorant. D?aquí sis mesos ja ho veuràs a les eleccions municipals. l?Anglada tornarà a sortir elegit i els de PxC no es menjaran ni un rosco a Vic.

#1 Roger Costa, Sabadell, 24/11/2014 - 21:34

Aquest Fuentes és el presumpte homicida que volia acabar amb la vida del fundador de PxC i regidor a l'Ajuntament de Vic Josep Anglada. Per més informació visiteu www.laplataforma.cat