Publicitat
Política · 10 de Gener de 2010. 11:46h.

"Anglada al Parlament? Probablement"

Pilar Rahola creu que "serà la nostra derrota, una derrota nascuda de l'error reiterat"

"Anglada al Parlament? Probablement"

Josep Anglada, en una imatge d'arxiu

La periodista Pilar Rahola ha afirmat que "tinc la convicció que en el nostre país està començant a produir-se un fenomen semblant -al xenòfob francès de Jean-Marie Le Pen- que es mou silenciosament. Tindrem Anglada al Parlament? Molt probablement. Serà el seu èxit? Serà la nostra derrota, una derrota nascuda de l'error reiterat".

En un article a La Vanguardia, manifesta que a Vic "després d'anys de tolerar la 'normalitat' de la il·legalitat, l'Ajuntament ha imposat unes normes bàsiques: els estrangers que vulguin empadronar-se haurien de mostrar la seva documentació legal, i per a això disposaran de tres mesos. Si no l'aporten, seran empadronats, però s'avisarà a la policia de la seva situació il·legal".

En aquest sentit, assenyala que "l'Ajuntament ha decidit creure's la llei, convençuts que la llei ajuda a una millor convivència. Però ja han sortit les veus excitades, CC. OO. ha elevat la seva indignació a la Generalitat, i la paraula xenofòbia apunta el cap en els discursos. Per què? Per quin ens espanta tant creure en les nostres pròpies lleis? Crec que CC. OO. i companyia s'equivoquen de tot, d'enfocament, de problema i probablement de segle".

Finalment, diu que "l'única forma de defensar una societat de barreges, amb forts processos immigratoris, és aplicant les lleis que ens defineixen com democràcia. La resta és paternalisme, bo níssim suïcida i, en el millor dels casos, una distracció supina".

Article de Xavier Rius: "En defensa de l'Ajuntament de Vic"

Publicitat
Publicitat

117 Comentaris

Publicitat
#117 Sergi, Vic, 19/01/2010 - 08:26

Senyora Rahola, ha vist que ara resulta que SÍ EREN LEGALS LES DECISIONS DE L´AJUNTAMENT DE VIC. Ara que es mengin les seves paraules tots els que han criminalitzat l´ajuntament i han dit bestieses. Ho fan bé, se´n preocupen i els ataquen. País!!

#116 Jaim, B., 16/01/2010 - 08:44

Comentario cogido al azar. Por fin alguien con criterio! Estoy HARTO de correccion política. Mienten, engañan, no dicen la verdad, y Anglada avanza. Son unos irresponsables

#115 Advocatus diavolo, BCN, 15/01/2010 - 13:42

de lo anterior se deduce que Vic infringe 3 artículos de la ley por: no empadronar, no aceptar nada más que el pasaporte sin otro requisito, y no mantener actualizado el padrón, e infringe la ley también quien apoya o incita estas infracciones

#114 Advocatus diavolo, BCN, 15/01/2010 - 13:41

Ley de Bases de Régimen Local, art. 15.: toda persona (...) está OBLIGADA a inscribirse en el municipio en que viva; art. 16.2: el padrón contendrá el nº DNI O PASAPORTE de país origen; art. 17: el Ayuntamiento lo actualizará, revisará y corregirá

#113 Manel, B., 15/01/2010 - 10:16

Els pijoprogres ens portaran a la ruina. Ara només faltava Garzon dient la seva. Bona aquesta. Vingue, que Vic s´arregli i ells, des de caseta, renyant als dolents. te nassos!.