Publicitat
Política · 23 d'Agost de 2014. 11:32h.

Anglada contraataca

L’exlíder de Plataforma funda un nou partit

Anglada contraataca

Una imatge d'arxiu de Josep Anglada

L’expresident de Plataforma x Catalunya, Josep Anglada, ha legalitzat un nou partit (Plataforma Democràtica per Catalunya, PDxC) “de línia democràtica i catalanista”, segons fonts oficials de la mateixa formació.

La nova PDxC ha aconseguit fins ara, sempre segons fonts oficials, “el suport de mitja dotzena de regidors a tot Catalunya” i ahir celebrà a Figueres la primera reunió oficial a fi i efecte d’organitzar una candidatura a aquesta localitat per a les eleccions municipals del 2015.

Anglada ha manifestat també la seva intenció de presentar també candidatures catalanistes de la Plataforma Democràtica a Roses, Castelló d’Empúries i Palamós entre d’altres municipis gironins.

El nom del cap de llista, un ciutadà d’Empuriabrava, es farà públic aquesta tardor, un cop conclòs el Congrés Assembleari Extraordinari que ha sigut anunciat per al 26 d’octubre.

Josep Anglada, que de jove va militar a Fuerza Nueva, ha intensificat les crítiques al seu antic home de confiança, el secretari general de Plataforma, Robert Hernando, perquè considera que és “sector d’extrema dreta”.

Hernando, de fet, va participar en una acte convocat davant la seu de CDC per l’entitat Somatemps en el que van participar també membres de Democràcia Nacional, entre d’altres.

D’ença de la desititució d’Anglada com a president del partit el passat mes de febrer les topades als tribunals o els insults twitter entre les dues faccions han estat constants.

Publicitat
Publicitat

87 Comentaris

Publicitat
#69 El Pinotxo d'Igualada, Igualada, 29/08/2014 - 13:48

Os he dicho que digais que Jaume está loco, no que es un inflltrado de la policía. ¿No os dais cuenta que una MENTIRA es incompatible la otra? Es que no sabéis ni mentir y así nos van pillando en todos sitios. La nueva orden es: Jaume espía para Salut Mental, a ver si cuela.

#68 Joan Vilarubina i Bellfort de la Matagrossa, Barcelona, 29/08/2014 - 13:24

Per això l'Hernando no ha tingut valor de fer un cara a cara davant els afiliats. En té tantes proves, que s'amaga com un ratolí! I què fareu quan el jutge tampoc ademeti a tràmit aquesta querella per delictes societaris, com va fer amb la del març?

#67 Xavier Valeri Escubell, Tarragona, 26/08/2014 - 16:41

Dins d´uns dies aquest nou partit de l´Anglada ja es podrà retirar. En uns dies aquest poca vergonya, maleducat i borrachet serà imputat i poc despres condemnat. Alea jacta est.

#66 angel garcia garcia, Salamanca, 25/08/2014 - 23:25

Anglada esta siendo linchado,como ha ocurrido con muchos hombres comprometidos sinceros y valientes.
Si tuviera algo que esconder; No hablaría claramente de la gestión económica de su partido.Dando detalles que los votantes de otras formaciones desconocen.
Tiene toda mi admiración y respeto.

#65 Jaumet Taradet, Figueres, 25/08/2014 - 22:53

Sincerament estas molt pitjor del que tothom pensa Jaume. No sabem si ets un mentider patológic o realment et creus les teves propies mentides o les que t´ha explicat el borraxet de Vic (si el q li van retirar dos anys el carnet de conduir). Feu molta pena...

#65.1 Jaume, Figueres, 29/08/2014 - 13:29

Pena la doneu vosaltres posant coses contradictòries i ridícules en els vostres escrits. Ja s'han citat fil per randa i ara en venen més. Qui menteix tan malament és un inepte fins i tot per dirigir un ajuntament de 2 habitants. IMCOMPETENTS.