Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2011. 08:37h.

Anglada, denunciat pel seu fill per agressió

El líder de PxC considera que és un assumpte "privat" que no ha de "comentar amb els mitjans de comunicació"

Anglada, denunciat pel seu fill per agressió

Anglada, en una foto d'arxiu

El líder de Plataforma per Catalunya (PxC) i cap de llista d'aquest partit a les eleccions del 20-N, Josep Anglada, ha estat denunciat pel seu propi fill per una presumpta agressió que s'hagués produït la nit del passat divendres a dissabte en el domicili familiar, segons informa Nació Digital.

Segons aquesta informació, pare i fill van declarar aquest dimarts davant un jutjat de Vic per aquests fets. El polític ha declarat que només es va tractar d'una petita discussió familiar i que és un assumpte "privat" que no ha de "comentar amb els mitjans de comunicació".

Josep Anglada fill, major d'edat, va denunciar els fets el dilluns passat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la mateixa localitat.

Pel que fa a les lesions, la mateixa informació recull que hi ha contradiccions entre les versions dels dos implicats. Segons el pare, no n’hi ha hagut. El fill, en canvi, opina que “ha estat molt greu” el que li ha fet.

És la segona vegada en nou dies que Anglada compareix en els tribunals, després que el dia 17 declarés als jutjats de Manresa per la presumpta difusió d'uns pamflets electorals xenòfobs.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#15 bert, bcn, 28/10/2011 - 11:17

Tamanteix, als votant de la PxC els interessa un rava la vida privada del senyor Anglada. El que interessa és que ens eviti el terrible futur que ens espera a tots si continuam votant als nostres enemics.

#14 remigio lll, València, 27/10/2011 - 19:40

Esta gent/ola , no coneix ni als seus propis fills.Com van a poder reconèixer els fills de immigrants?

#13 Jorge, València, 27/10/2011 - 13:38

I? El senyor Eguiguren va ser condemnat per maltractaments a la seua dona i no sols seguix com a militant del PSOE sinó que és dirigent destacat al PSE. És curiòs que tot açò ixca precisament quan PxC tracta d'expandir-se per la resta d'Espanya. Endavant PxC

#12 jajajjajaajjaajaaaa, barcelona, 27/10/2011 - 11:41

este hombre lo tiene todo, pero si no es capaz de educar a su propio hijo como va dando lecciones de nada "primer els de casa" jajajjajajjajajajaaa

#11 Gil, Terrassa, 27/10/2011 - 10:50

Ja ho diu el seu lema: "Primer els de casa"