Política · 4 de Setembre de 2017. 09:02h.

Anglada desembarca en territori CUP

El nou partit ultra es presentarà a les pròximes eleccions municipals per Berga

Anglada desembarca en territori CUP

Josep Anglada, president de Som Identitaris (Somi) i regidor de Plataforma Vigatana a l'Ajuntament de Vic, ha iniciat els contactes per a posar en marxa la delegació local de Somi a Berga i confeccionar una candidatura al municipi per a les pròximes municipals de 2019. 

En aquest sentit, Anglada ha afirmat que "a Berga fa falta gent valenta disposada a controlar la immigració i a vetllar pels interessos de la gent de casa". Així mateix, el líder de Somi ha remarcat que "ara el que caldrà fer serà muntar una bona infraestructura local per poder assumir amb èxit les pròximes eleccions municipals".

Anglada ha celebrat que "cada vegada hi hagi més gent disposada a afrontar el problema de la islamització a casa nostra sense complexos i amb valentia" i ha recalcat que "o els catalans afrontem el problema que representa la islamització, o Catalunya es convertirà en pocs anys amb un país islamitzat". "Defensar els nostres drets i la nostra identitat no és ser ni racista ni xenòfob, simplement és sentit comú", ha conclòs.

L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós (CUP) ha mostrat la seva preocupació davant de la possible presentació del partit ultra a la capital del Berguedà. En aquest sentit, l'alcaldessa ha afirmat via Twitter que "sembla que se'ns gira feina a fer pedagogia, trencar estigmes i confrontar-nos amb la demagògia que ens volen vendre. #StopRacisme"

12 Comentaris

Publicitat
#11 pere domenech, Vic, 05/09/2017 - 22:59

Aquest Anglada esta acabat-. Aqui a Vic ja no enganya a ningú. Que es pot esperar d´un tiu que els del seu propi partit el fan fora...

#10 patumeiro, Sant Patumet, 05/09/2017 - 17:59

Y por que no en Ripoll? Igual hasta dan la campanada...

#9 molt propers, Berga, 04/09/2017 - 14:43

Extrema-Dreta i Extrema-Esquerra, 2 ideologies de fet molt properes

per exemple, qui odia més als Jueus? difícil de saber...

quins són més anti-Capitalistes? difícil de saber...

#8 Montse, Barcelona, 04/09/2017 - 14:38

¡Lo que faltaba¡ Realidad más casposa, imposible.

#7 Jordi, Girona, 04/09/2017 - 14:07

Envara seran amics, com que són iguals. Els de la CUP s'ha de dir que són més vulgars, o hauria de dir les de la CUP?